Victorie pentru Paul Pintilie la FRF. Oficialului Unirii Triteni i-a fost anulată suspendarea de un an dictată de AJF

Bătălia purtată de către team-managerul Unirii Triteni, Paul Pintilie, la Comisia de Rercurs a FRF, împotriva hotărârilor Comisiei de Disciplină a AJF Cluj, a fost câştigată de către oficialul echipei de Liga a IV-a.

După mai multe termene de judecată, o serie de amânări a pronunţării şi o repunere pe rol a acestui caz, reprezentanţii FRF au anulat, ieri, două decizii ale Comisiei de Disciplină a AJF şi una a Comisiei de Apel a acestui for.

Astfel, lui Pintilie i-a fost anulată,practic, suspendarea de un an dictată de comisiile AJF în luna septembrie, însă oficialul Unirii tot nu poate reveni pe banca echipei sale. Team-managerului de la Triteni îi intră automat în vigoare o suspendare de 12 etape, la care acesta a făcut deja apel.

Acea suspendare, însă, i-a fost “atribuită” lui Pintilie deşi acesta nu mai era oficial al echipei, team-managerul Triteniului dându-şi demisia imediat după decizia prin care i-a fost interzisă orice activitate fotbalistică timp de un an. Astfel, bazându-se pe faptul că a fost suspendat “din postură de spectator”, AJF menţionând că pedeapsa va intra în vigoare după ce Paul Pintilie va redeveni oficial al echipei, acesta speră să aibă şi aici câştig de cauză.

AJF Cluj poate ataca la TAS decizia Comisiei de Recurs a FRF. Revenim cu reacţii atât din partea lui Pintilie, cât şi a reprezentanţilor AJF.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*