Victorii afară: FOTO. Centrul Național de Pregătire 4-1, ”copiii au progresat de la un joc la altul într-un retur foarte bun”, CSM Lugoj cu 2-1 pentru un record de puncte al clubului în Liga 3

Cluburile timișene au încheiat în această seară participarea în ediția 2017-2018 a Seriei a IV-a în Liga 3, juniorii Centrului Național de Pregătire punând cireașa pe tortul sărbătoresc al unui remarcabil retur prin cea de-a treia victorie în deplasare din sezonul de primăvară, și tot la 3 goluri diferență, precum în succesul acasă de săptămâna trecută, iar CSM Lugoj prin cel de-al cincilea triumf afară din 2018, detașată în imediata apropiere a podiumului și cu cel mai mare număr de puncte din istoria grupării în eșalonul terț.

Şoimii Lipova – Centrul Național de Pregătire Timișoara 1-4 (1-2)

Ultima impresie într-adevăr contează iar juniorii ”Centrului” nu s-au mulțumit cu succesul cu 7-4 din apariția finală acasă, contra celor din Giarmata, ci au plusat și în județul vecin. Unde, astăzi de la ora 18, în ultima etapă din actuala campanie în Liga 3, mai exact la Pâncota, nou-promovata arădeană Şoimii Lipova a fost întrecută la scor de junii lui Cristian Petcu, care au desăvârșit un foarte bun retur de campionat, în care au marcat de nu mai puțin de 32 de ori în 14 apariții, mai puțin în una.

Deja în minutul 2 aveau să deschidă scorul juniorii de pe Bega, la o pasă greşită a fundaşului Ilie, prompt speculată de micuţul Patrick Peter şi finalizată cu un şut din 13 metri: 0-1.

Gazdele au atacat apoi furibund poarta junilor timişeni dar Pădure a fost la post, iar tot oaspeţii au reuşit și cel de-al doilea gol, prin Marius Şimăndan, cu un şut pe jos din 10 metri, la o pasă excelentă a lui Jurj: 0-2 în minutul 15.

Asaltul la poarta vizitatorilor a continuat iar în minutul 37 Pădure l-a faultat în careu pe Filimon şi arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri, transformată de Kevin Trabalka în stânga goalkeeper-ului timişorean.

Juniorii îndrumați de Cristi Petcu și-au refăcut avantajul de două goluri în minutul 61, când noul intrat Filip l-a deposedat pe Kocsişan și i-a pasat în lateral lui Vlad Chera, care a pus latul şi a marcat din 7 metri: 1-3 pentru CNP.

Cu patru minute înainte de final s-a reînscris la cuvânt Patrick Peter, 1-4 și victorie la scor în deplasare, în ultimul meci al timișorenilor din actuala ediție în liga a treia.

În urma căruia antrenorul oaspeţilor, Cristi Petcu, ne-a declarat: ”Chiar dacă am condus la pauză, a fost o repriză nereuşită. În repriza a doua am jucat foarte bine, a fost cea mai reuşită repriză făcută de elevii mei, au jucat cu mare voinţă, determinare şi dăruire, iar rezultatul s-a văzut la final. Am încheiat un campionat cu un retur foarte bun, copiii au progresat de la un meci la altul, eu sunt foarte mulţumit de evoluţia lor! Sperăm să continuăm şi la anul, chiar dacă mulţi vor pleca la alte echipe din ligile superioare, mă refer la liga unu şi doi. Am aflat astăzi și că vom juca sută la sută în liga a treia!”

Şoimii: Iliescu – Kocsisan, Calvin, Jivici, Stoin, Deta, Popa, Poiană, Filimon, Vasinc, Trabalka.

Antrenor Flavius Sabău.

Au mai jucat: Duţă, Paşcu şi Vasiu.

CNP: Pădure –Kovari, Goţa, Coroiu, Stoianovici, Jurj, Casian, Chera, Peter, Şimăndan, Trip.

Antrenor Cristian Petcu.

Au mai jucat:Filip, Raul Popa, Pop şi Piţigoi.

Au arbitrat: Gabriel Almaş (Zalău) – Ştefan Lar (Baia Mare) şi Ciprian Fiter (Satu Mare). Observator de arbitri Dan Miholcea (Bocşa / Caraş Severin) iar delegat de joc Viorel Vancea (Oradea).

O singură formație timișeană a fost gazdă în runda cădere de cortină care se încheie cu cele 3 jocuri de sâmbătă, pe arena ”Nicu Moraru” întâlnindu-se două grupări din același județ: CS Millenium Giarmata – CSM Lugoj 1-2 (0-2).

Lugojenii au câștigat astfel cu fiecare echipă timișeană în parte în sezonul de primăvară, detașându-se într-o ierarhie neoficială pe baza rezultatelor directe înregistrate de cluburile din județul nostru în C4, cu bilanțul 8 7 1 0 22-6 22 puncte, urmați pe locul 2 de notabila garnitură juvenilă a Centrului Național de Pregătire, cu linia de clasament 8 5 0 3 14-12 15 puncte, iar în continuare ACS Ghiroda (8 4 1 3 16-12 13 puncte), CS Millenium Giarmata (8 2 1 5 15-19 7p) și CS Nuova Mama Mia (8 0 1 7 2-20 1p).

Oaspeţii lugojeni au deschis scorul în minutul 36 al ieșirii la Giarmata, după ce în prima fază şutul lui Bozian a nimerit stâlpul porţii din stânga, din care a ricoșat și în cea de-a doua bară, revenind apoi în teren, unde, pe fază, Eduard Olariu a marcat din 6 metri… 0-1.

Iar cu un minut înainte de pauză Bozian a scăpat de unul singur spre poarta adversă și a lobat mingea peste Nariţa, portar care i-a ieşit în întâmpinare, stabilind rezultatul la pauză: 0-2.

În mitanul secund gazdele au avut mai mult iniţiativa și chiar au pus stăpânire pe joc, însă abia în minutele de prelungiri au valorificat oportunitățile create, Ghighilicea reuşind golul de onoare pentru echipa sa în cel de-al treilea minut adițional…

Millenium: Nariţa – Sporin, Stupu, Cherecheş, Pricop, Domşa, Codrea, Ferţu, Rosenblum, Călin şi Beloescu.

Antrenor Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Ghighilicea, Stoica şi Buzdugan.

Pe bancă: Miklos şi Grunţă.

CSM Lugoj: David Fillip – Radak, Nicolescu, Alex Dan, Olariu, Pădurariu, Bozian, Grega, Roşie, Mărmăneanu, Vlădia.

Antrenor Cosmin Petruescu.

Au mai jucat: Daniel Filip, Secoşan, Dobra, Sărăcin.

Pe bancă: Iordache şi Fridrich.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Alin Botaş şi Mădălin Bulgăraşu (toţi trei din Timişoara). Observator de arbitri Silviu Mocanu (Arad), iar delegat de joc Dorin Micşa (Timişoara).

Răzvan Leucă (antrenor CS Millenium): ”Un joc dominat net de oaspeţi în prima repriză, însă în cea de-a doua am controlat jocul, am avut şanse mari de gol, dar din păcate am înscris doar unul, în finalul meciului. Ţin să mulţumesc jucătorilor pentru că au dat dovadă de caracter şi, cu toate problemele existente, au jucat până în ultimul minut. Îmi pare rău că nu am încheiat campionatul cu o victorie…”

Cosmin Petruescu (antrenor CSM Lugoj): ”Felicitări şi mulţumiri tuturor celor implicaţi în activitatea fotbalistică din sezonul 2017 -2018 la clubul nostru, jucătorilor, staff-ului tehnic, administrativ, medical, sponsorilor şi finanţatorilor, pentru acest sezon de excepţie, în care am acumulat 59 de puncte, un record pentru liga a treia la Lugoj!”

Primele 4 rezultate ale etapei 30 și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

Fotografii de la Pâncota…

The post Victorii afară: FOTO. Centrul Național de Pregătire 4-1, ”copiii au progresat de la un joc la altul într-un retur foarte bun”, CSM Lugoj cu 2-1 pentru un record de puncte al clubului în Liga 3 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*