Victorii pe linie obţinute de echipa de baschet U16 feminin de la CSM Ploieşti

Echipa de baschet fete U16 a CSM Ploieşti a reuşit să câştige toate cele patru meciuri ale turneului organizat, la finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Olimpia”, al doilea al sezonului, şi să reintre în calculele pentru calificarea la Turneul Final al campionatului.
Fetele pregătite de Corina Savu şi Loredana Munteanu au câştigat la diferenţe clare disputele cu cele două participante la turneu, CSŞ Bega Timişoara şi ACS Champions Bucureşti. Ar fi trebuit să participe la turneu şi CSŞ Nr. 5 Paldors Bucureşti, dar nu s-a mai putut prezenta din cauza unor teste pozitive de Covid-19. Rezultatele înregistrate de CSM Ploieşti au fost următoarele: cu CSŞ Bega Timişoara 57-17; cu ACS Champions Bucureşti 73-43; cu CSŞ Bega Timişoara 60-23; cu ACS Champions Bucureşti 38-26.
Lotul de jucătoare folosit a fost următorul: Andreea Popa, Ana Constantinescu, Sara Sandor, Diana Ştefan, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Amalia Moisei, Alexandra Pomojnicu, Karina Munteanu, Ioana Savu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane şi Cristina Grigore.
În această ediţie de campionat, la categoria „U16” s-au înscris 12 echipe, care se întâlnesc cu prilejul a trei turnee: turneul 1 – 4 grupe de câte 3 echipe, turneele 2 şi 3 – 3 grupe de câte 4 echipe. Se va alcătui clasament general, iar primele opt formaţii se vor califica la Turneul Final.

Succese şi pentru micuţii baschetbalişti de la ABC Lynx

Tot la finalul săptămânii trecute, la Craiova, a evoluat şi echipa de băieţi U13 de la ABC Lynx Ploieşti, în cadrul turneului al doilea din campionat. Echipa ploieşteană, care evoluează cu jucători mai mici cu un an de vârstă, a câştigat clar ambele partide disputate cu formaţia gazdă de la Îngerii Băniei Craiova, scor 90-49, respectiv 80-41.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*