VIDEO Anchetă! Un poliţist şi-a agresat soţia, asistentă medicală, în curtea Ambulanţei

Un poliţist din Satu Mare este acuzat că şi-a agresat soţia, asistent medicală, ambii în timpul serviciului. Imaginile au fost surprinse de o persoană, şi au fost difuzate de GNV.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Satu Mare a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă, ceea ce s-a întâmplat.

“Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

VIDEO Anchetă! Un poliţist şi-a agresat soţia, asistentă medic…

VIDEO Anchetă ! Un poliţist şi-a agresat soţia, asistentă medicală, în curtea Ambulanţei. Difuzat de GNV

Posted by Jurnalmm Maramures on 13 August 2017

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.

Managerul SAJ Satu Mare, d-na  Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne”, precizează sursa citată.

Se pare că ma mijloc este vorba despre glozie sau infidelitate. În filmare se poate oberva cum polițistul o întreabă pe asistentă a cui este un număr de telefon despre care ea nu a putut da explicaţii.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a efectuează o anchetă.

Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora  un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora”, precizează IPJ Satu Mare conform portalsm.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*