VIDEO | Campioanele de la CSM Bucuresti, mesaje pentru romani de Ziua Nationala: „Oriunde te-ai afla in lume, nicaieri nu-i ca acasa”

Inainte de finalul anului competitional la echipele de club, handbalistele de la CSM Bucuresti s-au gandit sa-si ia ramas bun de la fani intr-un mod special.

Desi majoritatea au plecat la Campionatul Mondial, „reginele Europei” din 2016 au vrut sa trimita mesaje tututor romanilor si au facut o inregistrare speciala. in frunte cu cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, handbalistele s-au intrecut in urari care de care mai incarcate de patriotism.

Nici jucatoarele din strinatate nu au facut nota discordanta. Bella Gullden, Jelena Grubisic si celelalte „strainiere” au invatat deja cuvinte in limba romana si au dorit neaparat sa demonstreze ca sunt atasate de natiunea care le-a „adoptat”.

Helle Thomsen (antrenor CSM): „Fiti mereu mandri ca sunteti romani! La multi ani, Romania!”

Adrian Vasile: (antrenor secund CSM ) – „La 99 de ani de la unire, la multi ani romani! La multi ani, Romania! Va multumim celor care ne sustineti, va asteptam in 2018 alaturi de noi! Vrem sa va facem, mandri!”

Cristina Neagu: „Oriunde te-ai afla in lume, nicaieri nu-i ca acasa. Familia, prietenii, mancarea romanesca sunt elemente care te vor face de fiecare data sa vrei sa te intorci in tara ta! La multi ani dragi fani CSM! La multi ani, Romania!”

Bella Gullden: „Iubesc Romania, iubesc romanii. Sa fiti frumosi si sanatosi! Sustineti CSM Bucuresti! Azi sunt romanca!”

Iulia Curea: „Astazi se implinesc 99 de ani de la Marea Unirea! Respecta-ti poporul, istoria, tara! La multi ani, Romania!”

Jelena Grubisic: „Imi place Romania, imi plac romanii, ma bucur ca joc la o echipa romaneasca! Sustineti CSM Bucuresti. Azi sunt si eu romanca! La multi ani, Romania!”

Oana Manea: „Romani, astazi este ziua noastra! Haideti sa fim mai buni! Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Schimbarea incepe prin sport. Veniti sa ne sustineti la meciuri, fiti mandri de noi! La multi ani, Romania!”

Paula Ungureanu: „A fi patriot nu e un merit, e o datorie, un motiv in plus de a ramane acasa si a demonstra ca pot face ceva bun pentru tara mea! La multi ani, Romania!”

The post VIDEO | Campioanele de la CSM Bucuresti, mesaje pentru romani de Ziua Nationala: „Oriunde te-ai afla in lume, nicaieri nu-i ca acasa” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*