VIDEO: CFR Cluj a câştigat pe final amicalul cu Rapid Viena. A debutat Gilvan, Ioniţă mai aşteaptă

foto: cfr1907.ro

CFR Cluj s-a impus şi în al doilea meci amical disputat în cantonamentul din Spania, 3-1 cu Rapid Viena.

Pentru feroviari a debutat Gilvan Correa, nu şi Alex Ioniţă însă, care a urmărit de pe margine victoria noilor săi colegi.

A doua partidă de verificare a clujenilor din Spania a început, practic, de la 1-0, Mailat deschizând scorul în minutul 3. Mai apoi, Ţucudean a avut de două ori în aceeaşi fază şansa de a majora diferenţa, însă un jucător advers şi portarul austriecilor s-au opus celui de-al doilea gol. Într-o primă repriză în care austriecii au fost superiori doar la posesie, CFR-ul a terminat-o în avantaj minim, 1-0.

În partea secundă, austriecii au reuşit să egaleze în minutul 69, printr-un şut al lui Hofmann din careu, însă Deac şi-a readus echipa în avantaj după 10 minute, transformând un penalty. Scorul final l-a stabilit Valentin Costache, în minutul 88, fostul dinamovist înscriind în poarta goală de la aproximativ 20 de metri, profitând de ieşirea portarului echipei vieneze.

Clujenii vor mai disputa alte patru meciuri de pregătire, primul dintre ele fiind miercuri, cu echipa U23 a clubului Borussia Mönchengladbach. Mai jos puteţi vedea meciul de astăzi al CFR-ului cu Rapid Viena.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Luchin, Mureșan, Camora – Hoban, Culio – Nouvier, Omrani, Mailat – Țucudean. Au mai jucat: Vâtcă, Peteleu, Vinicius, Gilvan, Vlad, Coman, Bordeianu, Djokovic, Păun, Deac, Balde 

Sursa video

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*