VIDEO | Coutinho a imbracat pentru prima data tricoul Barcelonei! Reactia brazilianului cand a fost intrebat daca vrea sa preia numarul purtat de Messi

Philippe Coutinho a fost prezentat oficial la Barcelona, dar nu s-a hotarat in privinta numarului pe care il va purta pe tricou.

La conferinta de presa de pe Camp Nou, brazilianul a fost intrebat daca vrea sa preia numarul 10, pe care l-a purtat si la Liverpool, dar Coutinho si-a prezentat respectul fata de Lionel Messi, marturisind ca argentinianul este cel care merita cu adevarat acest tricou.

„Nu! Nu! Nu! Este un singur numar 10 la Barcelona (n.r. Messi). E cel mai bun jucator din lume, numarul 10 suprem”, a raspuns Coutinho, potrivit Telekom Sport.

Noul jucator al catalanilor ar putea purta tricoul cu numarul 7, avand in vedere faptul ca Arda Turan nu a mai intrat in vederile antrenorului in acest sezon din La Liga.

The post VIDEO | Coutinho a imbracat pentru prima data tricoul Barcelonei! Reactia brazilianului cand a fost intrebat daca vrea sa preia numarul purtat de Messi appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*