VIDEO Cupa României | CARAȘ-SEVERIN vs BUCUREȘTI, duelul reportajelor: votează în ultima optime de finală!

Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Optimea de finală nr. 7 a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este BRAȘOV, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind BRAȘOV – 371 și CONSTANȚA – 193!

Iată cum s-a votat până pe 10 martie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru BRAȘOV și 😮 WOW pentru CONSTANȚA, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

  • Duelul reportajelor: BV vs CT: 230-105
  • Duelul vedetelor: BV vs CT: 41-26
  • Duelul tricolorilor: BV vs CT: 51-32
  • Duelul gloriilor: BV vs CT: 49-30

START ÎN ULTIMA OPTIME: CARAȘ-SEVERIN vs BUCUREȘTI!

CARAȘ-SEVERIN și BUCUREȘTI se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din comunitatea ta să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru CARAȘ-SEVERIN  sau 😮 WOW pentru BUCUREȘTI la aceste postări:

De luni, 15 martie – Duelul reportajelor CS vs B

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă reportajul complet dedicat fotbalului din CARAȘ-SEVERIN în Cupa României:

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru CARAȘ-SEVERIN prima parte a reportajului!

Fotbalul din BUCUREȘTI în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu 😮 WOW pentru BUCUREȘTI prima parte a reportajului!

De marți, 16 martie – Duelul vedetelor CS vs B

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De miercuri, 17 martie – Duelul tricolorilor CS vs B

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De joi, 18 martie – Duelul gloriilor CS vs B

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Comunitatea care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până joi, 18 martie, miezul nopții, va fi anunțată vineri, 19 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*