[VIDEO] E vremea schimbării! Claudiu Buciu, cel mai critic oponent al actualei administraţii lugojene, a votat pentru revenirea la normalitate

Principalul contracandidat al actualului primar, Claudiu Alexandru Buciu, și-a exercitat dreptul la vot în această dimineață, la ora 10, la Școala nr. 1, de pe strada Bocşei.




Acesta a votat pentru pentru un oraș modern și o administrație eficientă, dar și pentru instituții de învățământ la standarde ridicate.

”Am votat pentru ca lugojenii să poată să reușească stoparea dezastrului în care ne-a atras actuala administrație. În al doilea rând am votat pentru revenirea treptată la normalitate, pentru a avea și noi apă curată la robinet, pentru a avea un oraș curat și ordonat, pentru a avea școli moderne, spital modern, o Primărie eficientă. Invit toți lugojenii să vină la vot și să voteze masiv, astfel încât soarta noastră să nu fie decisă de flotanții din jurul Lugojului”, a declarat Claudiu Alexandru Buciu, la ieșirea din secția de votare.

Articolul [VIDEO] E vremea schimbării! Claudiu Buciu, cel mai critic oponent al actualei administraţii lugojene, a votat pentru revenirea la normalitate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*