VIDEO | Fotbal pe plajă: România, victorie cu Danemarca în ultimul meci din faza a doua a preliminariilor pentru Campionatul Mondial

Naționala de fotbal pe plajă a României a încheiat cu o victorie în Grupa B din faza a doua a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. Tricolorii au învins-o în ultimul meci pe reprezentativa Danemarcei, scor 4-3.

Golurile României au fost înscrise de Andrei Paul Neag, Robert-Mihai Pîslaru, Toma Vincene și Daniel Zaharia.

Lotul naționalei de fotbal pe plajă a României convocat de selecționerul-jucător Ionuț Florea: Valentin Dumitrică, Iulian-Augustin Răvoiu, Enis Bolat, Gheorghe Andrescu, Robert-Mihai Pîslaru, Pulhac-Ionel Posteucă, Andrei-Paul Neag,Toma Vincene, Petru-Mihai Voica, Daniel Zaharia.

Rezultatele României în faza a doua a preliminariilor:

România – Italia 2-4

Germania – România 5-0

Danemarca – România 3-4

Clasamentul grupei B:

  1. Germania 6 puncte (-1 meci)
  2. Italia 6 p (- 1 meci)
  3. România 3 p
  4. Danemarca 0

În urma rezultatelor înregistrate în Grupa B, Germania și Italia s-au calificat în fazele eliminatorii din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal pe Plajă care va avea loc în Rusia, în perioada 19-29 august 2021.

România va juca pentru locurile 9-12 din clasamentul final al preliminariilor, împotriva echipelor care vor încheia pe locul al treilea în celelalte trei grupe. Meciurile vor avea loc în perioada 24-25 iunie și vor fi stabilite prin tragere la sorți.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*