VIDEO & FOTO. Cățărări cu diferențe de nivel însumate de 600-1.000 de metri la Snow Bike Festival 2018, redevenit cursă ”UCI Class 1”

”Snow Bike Festival” a reprimit din partea Uniunii Cicliste Internaționale cu ocazia ediției din iarna ce bate la ușă acreditarea ”Stage Race Class 1”, una dintre cele doar 13 curse cu această clasificare, punând implicit la bătaie mai multe puncte ierarhice în clasamentul UCI dar și premii mai consistente.

Competiția cu prologul sub forma unui scurt contracronometru individual pe 18 ianuarie 2018 și 3 principale etape în zilele imediat următoare, pe distanțe între 25 și 35 de kilometri și urcușuri variind între 600 și o mie de metri, care-i vor ține în șa pe cicliști între 3 și 5 ore, se va derula tot în cantonul helvet Berna, mai precis în zona localității Gstaad.

Întrecerea derulată conform reglementărilor concursurilor de MTB sub egida UCI este deschisă atât profesioniștilor cât și pasionaților amatori, protagoniștii putându-și alege tipul de bicicletă pe care vor participa la ceea ce este un eveniment hibernal de top în competițiile de mountain bike, pe zăpadă și la temperaturi scăzute, cu cățărări dificile și coborâșuri solicitând tehnici speciale.

Au fost deja inaugurate și înscrierile, pentru cei mai vrednici prețul fiind de 590 de franci elvețieni.

 

The post VIDEO & FOTO. Cățărări cu diferențe de nivel însumate de 600-1.000 de metri la Snow Bike Festival 2018, redevenit cursă ”UCI Class 1” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*