VIDEO | Ilie Balaci, mesaj de sustinere pentru Ionut Lupescu, direct din Oman: „Cand ma intorc, mi-ar placea sa te gasesc presedinte”

Nu mai exista dubiu ca Ionut Lupescu are parte de sustinerea multor oameni de fotbal din Romania, dar si de peste hotare.

Surpriza vine din Oman, de la antrenorul liderului Al Suwaiq, Ilie Balaci. Olteanul i-a transmis un mesaj de sustinere lui Ionut Lupescu, prin intermediul retelelor sociale.

”Ionut, ne stim poate de mai bine de 45 de ani si am impresia ca te cunosc foarte bine. Am mare incredere in tine ca poti schimba fata fotbalului romanesc. Am mare incredere in corectitudinea ta. Iti doresc multa bafta, iar alegatorilor sa aiba incredere in tine.

Atunci cand ma intorc in tara mi-ar face placere sa te gasesc in postura de presedinte al Federatiei Romane Fotbal. Mult noroc, succes si atentie mare in tot ce vei face de acum inainte”, a fost mesajul lui Balaci pentru Ionut Lupescu.

The post VIDEO | Ilie Balaci, mesaj de sustinere pentru Ionut Lupescu, direct din Oman: „Cand ma intorc, mi-ar placea sa te gasesc presedinte” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*