VIDEO Liga 1: Devis Mangia este nemulțumit de starea gazonului de pe „Oblemenco” » Concluziile antrenorului italian după remiza cu Timișoara

Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Devis Mangia  s-a plâns la finalul meciului cu ACS Poli Timișoara de starea gazonului de pe noul „Ion Oblemenco”. De asemnea, tehnicianul italian i-a acuzat pe timișoreni că au tras prea mult de timp.

Universitatea Craiova și ACS Poli Timișoara au remizat, scor 1-1, în prologul etapei cu numărul 26 din Liga 1 la fotbal.

Vezi mai jos ce a declarat Devis Mangia la conferința de presă: (VIDEO: Romeo Seliște).

„Vreau să-mi felicit echipa, am jucat bine tot campionatul. Cred că e un rezultat foarte bun pentru noi, nu știu ce consideră alții. Acum mă gândesc la meciul din Cupă, iar apoi la play-off.”

„Nu mi-au plăcut două lucruri la meciul de azi. Aș vrea să jucăm mai mult, azi nu s-a întâmplat asta. Timpul efectiv de joc a fost cam de 40-42 de minute.

În al doilea rând, după 4 luni de zile terenul arată foarte rău. Este foarte greu să joci pe un astfel de teren. A fost cel mai prost gazon de la începutul sezonului. Este foarte greu să controlezi mingea. E dificil pentru o echipă care construiește, dar mult mai ușor pentru cei care stau să se apere.”

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*