VIDEO: Luceafărul Cluj a ajuns între cele mai bune 16 echipe din Europa la minifotbal. Ardelenii se luptă pentru sferturile Ligii Campionilor

foto/video: Aron Jakab

Echipa de minifotbal Luceafărul Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În cadrul turneului ce se desfăşoară în Slovenia în acest weekend, câştigătoarea Cupei României a pierdut un singur meci până acum, obţinând patru victorii, ultima la loviturile de departajare.

În şaisprezecimi, alb-roşii au trecut de sârbii de la Dok Sabac, după 2-2 la finalul timpului regulamentar Luceafărul învingând cu 2-0 la penalty-uri. Clujenii vor evolua, duminică dimineaţă, de la ora 10:00, împotriva ungurilor de la National Iron Team pentru accederea în sferturile Ligii Campionilor.

De menţionat că şapte din cele 16 echipe ajunse în optimi sunt din România, Juventus Sibiu şi Old Boys Bucureşti urmând să joace între ele. Mai jos aveţi un filmuleţ cu executarea loviturilor de departajare care i-au dus pe clujeni în optimi şi cu rezultatele obţinute până acum de Luceafărul.

Rezultate Luceafărul Cluj în Slovenia

Grupa K

Luceafărul Cluj-CB Kula 2-1

Luceafărul Cluj-Dadi/Eurozox 1-4

Luceafărul Cluj-Szemerem Ajax 6-2

Baraj de calificare în şaisprezecimi

Luceafărul Cluj-KCM Plovdiv 5-0 (la masa verde, adversarii au luat trei cartonaşe roşii)

Şaisprezecimi de finală

Luceafărul Cluj-DOK Sabac 2-2 (2-0 după penalty-uri video)

CS LUCEAFĂRUL CLUJ câștigă partida împotriva sârbilor de la DOK SABAC la penaltiuri cu scorul de 2-2 (d.p. 4-2) si este calificata in Optimile Champions League 2017 SLOVENIA de la Terme Čatež !!! 😎💪Bravo Morar Catalin ! Bravo băieți… !!! Felicitări!#ecl2017 #YouPlay

Posted by Liga SportTimeArena on 9 Septembrie 2017

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*