VIDEO | Nebunie în Grecia! Meciul PAOK – AEK Atena a fost întrerupt în minutul 90 iar campionatul ar putea fi suspendat

Campionatul de fotbal elen a dat în clocot în ultima vreme cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, în rol de ”protagonistă”.

După incidentele petrecute la partida PAOK – Olympiacos, când Comisia de Disciplină din Grecia a decis ca formația gazdă să piardă meciul cu 0-3, haosul a revenit la Salonic. Echipa lui Lucescu jr. a avut parte de un meci dramatic, în derby-ul cu AEK Atena, liderul la zi din Super Liga Greciei.

În minutul 90, fostul căpitan stelist Fernando Varela a marcat pentru PAOK și acesta părea să fie golul unei victorii extrem de importante pentru formația din Salonic, dar reușita a fost anulată după minute bune, după ce arbitrul indicase centrul terenului, în prima fază, părând să o valideze. După un sfert de oră de nebunie, patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a intrat pe gazon purtând un pistol la brâu și i-a amenințat pe arbitrii, împreună cu directorul sportiv Lubos Michel, iar toți jucătorii au ajuns la vestiare.

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, ”centralul” Kominis ar fi trecut în raport că a acceptat reușita lui Varela, iar scorul final ar fi fost 1-0, pentru că oaspeții au refuzat să se întoarcă pe gazon pentru a disputa ultimele minute ale prelungirilor.

Ulterior, criza a căpătat proporții considerabile. Ministerul Sportului din Grecia ia în calcul chiar suspendarea campionatului acum, cu cinci etape înainte de final. „La un fenomen extrem e nevoie de decizii curajoase. Imaginile de la PAOK – AEK rănesc fotbalul nostru”, a declarat George Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului, care anunță o întâlnire cu federația elenă, UEFA și FIFA pentru a lua rapid o hotărâre. Iar clubul lui Răzvan Lucescu riscă chiar și retrogradarea.

Articolul VIDEO | Nebunie în Grecia! Meciul PAOK – AEK Atena a fost întrerupt în minutul 90 iar campionatul ar putea fi suspendat apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*