VIDEO | Oficialii UEFA au vizitat Arena Nationala in vederea pregatirii pentru EURO 2020

In perioada 20-21 februarie, la Arena Nationala s-a desfasurat o vizita de lucru a specialistilor de la UEFA, care au inspectat stadionul pentru a se asigura ca acesta va fi pregatit sa gazduiasca cele patru meciuri de la EURO 2020

O delegatie UEFA, formata din 30 de specialisti, a fost zilele trecute la Bucuresti, unde s-a intalnit cu reprezentanti ai Primariei Capitalei, ai Federatiei Romane de Fotbal, dar si ai diferitelor autoritati publice implicate in organizarea meciurilor Euro 2020 de la Bucuresti, precum Politie, Jandarmerie si Pompieri.

Astfel, in cadrul vizitei, oficialii UEFA au detaliat planurile pentru amenajarea spatiilor necesare bunei organizari a partidelor pentru turneul final al Campionatului European din 2020, precum centrul de acreditare, centrul pentru voluntari, centrul de presa.

De asemenea, s-au analizat sistemul de ticketing, structura de rezistenta a acoperisului, sistemul de alimentare cu energie, utilitatile, serviciile de salubritate, dar si caile de acces in stadion sau in perimetrul exterior al acestuia. Practic, absolut toate zonele arenei au fost inspectate cu scopul de a se stabili daca se intrunesc standardele necesare si, in caz contrar, ce masuri trebuie sa fie luate pentru a fi imbunatatite.

„In dubla calitate de oras-gazda si de administrator al Arenei Nationale, Primaria Municipiului Bucuresti a intreprins o serie de pasi pregatitori in organizarea Turneului Final UEFA EURO 2020. Serviciul EURO 2020, o structura a PMB de management de proiect cu atributiuni in implementarea cerintelor UEFA, a definitivat planurile de infrastructura pentru pregatirea Campionatului European, pentru ca o foarte mare activitate a fanilor va fi in afara stadionului. Cat priveste Arena Nationala, este in curs o evaluare a necesarului de lucrari, care sa aduca cel mai important stadion din Romania la standardele competitiilor europene de top, ceea ce ne va permite sa gazduim meciuri atractive si dincolo de orizontul lui EURO 2020”, a spus Speranta Cliseru, Reprezentant Desemnat al Municipiului Bucuresti in Grupul Operativ de Lucru UEFA EURO 2020.

Urmatoarea vizita de lucru la Arena Nationala va avea loc in toamna acestui an, cand se vor stabili cu exactitate anumite masuri concrete ce trebuie luate si se vor implementa planurile de construire a unor facilitati.

„Delegatia UEFA a fost insotita de reprezentantii FRF, a carei echipa dedicata EURO 2020 lucreaza de mai bine de un an cu autoritatile locale si nationale pentru a organiza cu succes evenimentele care se vor desfasura la Bucuresti cu ocazia EURO 2020. Exista si la UEFA incredere in capacitatea si calitatea acestui stadion de a gazdui meciuri la cel mai inalt nivel. O prima evaluare generala a intregului proiect de oras-gazda a fost trecuta cu bine de Bucuresti la finele lui 2017, cand, spre parere de rau, Bruxelles a fost descalificat”, a spus Florin Sari, Manager Grup Operativ de Lucru UEFA EURO 2020.

The post VIDEO | Oficialii UEFA au vizitat Arena Nationala in vederea pregatirii pentru EURO 2020 appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*