VIDEO: Penalty din tribună. Eveniment incredibil pe un teren de fotbal, la remiza dintre Turda şi Dej în Liga a III-a

foto: captura turdanews.net

Derby-ul judeţean dintre Sticla Arieşul Turda şi Unirea Dej, terminat la egalitate, 1-1, a avut parte un episod cel puţin ciudat.

La scorul de 0-0, în minutul 70, turdeanul Marius Cobârzan a avut un duel pentru minge la marginea careului oaspeţilor, cu Mihai Kereki.

Jucătorul gazdelor a căzut, arbitrul a lăsat jocul să continue, însă din tribune s-a auzit un fluier. Indus în eroare, fundaşul dejenilor, Radu Zaharia, a crezut că “centralul” a fost cel care a fluierat şi a luat mingea în mână. Din păcate pentru el, arbitrul Robert Ciorbea a „suflat” doar după ce Zaharia a pus mâna pe minge şi, cum jucătorul Unirii era în careu, s-a acordat lovitură de la 11 metri.

Florin Dan a transformat penalty-ul, iar Turda conducea cu 1-0. Dejenii, care l-au avut astăzi antrenor principal pe Ionuţ Bal, din cauza unei probleme  lui Gheorghe Barbu, au rămas apoi în 10, după eliminarea lui Onicaş. În inferioritate numerică, oaspeţii reuşit să plece, totuşi, cu un punct datorită lui Florin Blaj, care l-a păcălit pe portarul Rareş Pop în minutul 87.

Mai jos aveţi înregistrarea partidei transmisă în direct de turdanews.net. Momentul cu penalty-ul bucuclaş poate fi văzut la 1:32:44.

Sticla Turda

Au mai intrat: Paleoca, Băeţan, Porim, Salcău. Antrenor: Constantin Olariu

Unirea Dej

Au mai intrat: Blaj Al., Farcaş Ad. Antrenor: Gheorghe Barbu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*