VIDEO: Penalty-ul transformat de Foresta în minutul 90+6 +semne obscene și bulgări de zăpadă în direcția lui Iustin Popescu

Chindia a fost egalată la Suceava după un penalty dictat în minutul trei al prelungirilor și transformat după alte trei, de parlamentări între jucători și brigada de arbitri. Matei a făcut 1-1 după o execuție cu fentă, la care goalkeeper-ul Chindiei nu a avut replică. La final, Popescu a fost luat la țintă cu bulgări de zăpadă de moldovenii din tribune și a avut nevoie de protecția forțelor de ordine pentru a ieși de pe teren. “Părerea mea este că nu a fost 11m. Mai multe nu mai pot spune acum. Așa am văzut eu, din poartă. Suntem supărați cu toții că nu am luat cele trei puncte, pe care le-am fi meritat, după aspectul jocului”, a vorbit Popescu pentru DB-sport.ro.

Mai jos VIDEO cu golul Forestei din minutul șase al prelungirilor și FOTO cu Popescu, ținta moldovenilor la finalul remizei de pe Areni:

Foto: Gazetasv.ro. VIDEO: Ziarul de pe net

 

The post VIDEO: Penalty-ul transformat de Foresta în minutul 90+6 +semne obscene și bulgări de zăpadă în direcția lui Iustin Popescu appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*