VIDEO: U-BT Cluj, final de sezon european după un singur meci. Ardelenii au fost învinşi de campioana Bosniei în Basketball Champions League

foto: U-BT Cluj-Napoca/facebook

U-BT Cluj a pierdut meciul din semifinalele turneului de calificare în grupele Ligii Campionilor, 75-82 (13-23, 18-15, 13-22, 31-22) cu Igokea Aleksandrovac.

Ardelenii au fost eliminaţi din cursa spre grupele competiţiei şi, cum au refuzat participarea în FIBA Europe Cup, nu vor mai juca în cupele europene în sezonul 2020-2021.

Meciul cu Igokea a avut loc în Bulgaria şi a fost controlat de bosniaci. Aceştia au încheiat la 10 puncte diferenţă primul sfert, după care au trăit din acest avantaj. Igokea a avut şi 18 puncte avans la un moment dat, în timp ce jucătorii lui Vujosevic şi Silvăşan nu au condus nici măcar o secundă.

Degeaba au avut mai multe aruncări reuşite de la trei puncte clujenii, pentru că bosniacii au fost mult mai puternici sub panou. La aruncările de două puncte şi la recuperări au fost superiori adversarii clujenilor.

Cu 22 de puncte, canadianul Justin Edwards a fost cel mai bun marcator al lui U-BT, echipă care se poate concentra acum doar pe campionatul intern. Acesta va începe luna viitoare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*