VIDEO: „U” Cluj a făcut egal şi cu Viitorul Pandurii, dar în condiţii speciale. Gorjenii au ratat un penalty şi au avut om în plus. Cum s-au marcat golurile

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

A cincea remiză din ultimele şase meciuri a venit în condiţii extreme însă, gazdele ratând şi o lovitură de la 11 metri.

A fost un meci echilibrat pe noul stadion de la Târgu Jiu, fără multe ocazii de gol. În total, au fost opt şuturi pe spaţiul porţii date de cele două echipe, iar „U” a deschis scorul în minutul 36, după o execuţie a lui Gavra din lateral. Egalitatea a fost restabilită de către Darius Buia în startul părţii secunde, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

Finalul a fost cu emoţii pentru „studenţi”. Crăciun a fost eliminat la o fază la care „centralul” Robert Avram a dictat şi o lovitură de la 11 metri, în minutul 75. Norocul a fost de partea clujenilor, iar mingea trimisă de Vasile Pop de la punctul cu var a lovit „transversala”. S-a terminat 1-1, iar Universitatea încheie anul pe locul 13, cu 25 de puncte, la patru deasupra primei poziţii retrogradabile.

Mai jos aveţi câteva secvenţe din meciul de la Târgu Jiu, în care se văd cele două goluri, dar şi penalty-ul ratat de gazde.

“U” Cluj

Au mai intrat: Florescu, Miranda, Kay. Antrenor: Adrian Falub

gol Viitorul Pandurii la min. 6:20 şi penalty ratat la min. 29

Publicată de Florin Cosmin pe Duminică, 8 decembrie 2019

gol “U” Cluj, min. 6:50

Publicată de Florin Cosmin pe Duminică, 8 decembrie 2019

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*