VIDEO: „U” Cluj s-a salvat dramatic de la baraj. Victorie imensă la Roman, în ultimul minut, cu o jucătoare mai puţin pe teren

foto: U Cluj handbal feminin/facebook

Universitatea Cluj a reuşit o victorie enormă în deplasare cu CSM Roman, 31-30 (12-14), în ultima etapă a Ligii Florilor la handbal feminin.

„Studentele” au profitat la maxim de eşecul fetelor de la CSM Slatina la Cisnădie şi le-au „furat” locul 10 în clasament, primul care asigură rămânerea în Liga Florilor şi în sezonul viitor, fără meci de baraj.

Meciul de la Roman a avut două reprize oarecum distincte, cu gazdele mult mai bune în prima parte. Romanul a condus de câteva ori şi la cinci goluri diferenţă, dar fetele lui Alin Bondar nu au cedat şi au început să se apropie pe tabelă pe finalul primei părţi.

Inevitabilul s-a produs după reluare, atunci când „U” a egalat şi chiar a reuşit să conducă şi cu trei goluri, 30-27, în minutul 55. Într-un final încins, Romanul a egalat la 30 după ce Reka Tamaş a fost eliminată, dar Diana Puiu a finalizat o acţiune personală cu 50 de secunde rămase de jucat.

„U” avea avantaj minim pe tabelă, 31-30, dar şi o jucătoare mai puţin pe teren, însă apărarea clujeană a reuşit să intercepteze mingea pe atacul Romanului şi a obţinut victoria sezonului. Datorită rezultatelor mai bune directe în meciurile cu CSM Slatina, „U” Cluj a terminat pe locul 10 acest sezon al Ligii Florilor şi a intrat în vacanţă.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea partidei disputate sâmbătă la Roman.

CSM Roman oficial oficial vs Universitatea Clujj – Etapa a XXVI-a, Liga Florilor

LIVE – CSM Roman oficial oficial vs Universitatea Clujj – Etapa a XXVI-a, Liga Florilor – Transmisiunea acestui eveniment este realizată cu sprijinul S.C. Pristyl SRL Roman, Ada Grupp, Marsat SA, Scanexpert – Centru de imagistica medicala S.C. SARATOGA SRL medicala #CSM Roman #Handball #ligaflorilor #livestreaming

Publicată de Roman 24 Online pe 19 Mai 2018

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*