VIDEO Volei (M): Craiovenii nu vor să facă pași greșiți cu Timișoara

Danuț Pascu și Björn Höhne au prefațat meciul cu Timișoara

Voleibaliștii de la SCMU Craiova întâlnesc sâmbătă formația CSU UV Timișoara în runda cu numărul 9 din cadrul Diviziei A 1. Meciul este programat în Sala Polivalentă cu începere de la ora 17:00.

Antrenorul principal Dănuț Pascu și germanul Björn Höhne au prefațat meciul cu formația bănățeană. Alb-albaștrii vin după prima victorie în deplasare din actualul sezon competițional (3-1 cu CSM București) în Cupa României și doresc toate punctele și din disputa cu nou-promovata de pe Bega.

„Cred că meciul de la CSM Bucureşti a produs un declic pentru această echipă, aveam nevoie de un succes în deplasare şi sper ca pe viitor să facem meciuri mai bune. Sâmbătă avem un meci cu o nou-promovată, Timişoara, şi obiectivul este victoria de trei puncte”, a declarat Dănuț pascu, antrenorul vicecampioanei.

La rândul său, Höhne este convins că împreună cu colegii săi vor da totul pe teren pentru a obține toate punctele puse în joc.

„Venim după un succes important în deplasare şi sper ca sâmbătă să reuşim o nouă victorie, sâmbătă, în faţa echipei din Timişoara. Mă bucur că voi avea şansa să dau tot ce e mai bun în teren. Sper să jucăm cât mai bine şi să obţinem o victorie clară, pentru a ne concentra în partidele viitoare. Nu ştiu prea multe despre adversari, doar că sunt pe ultimul loc în clasament şi trebuie să câştigăm.”

URMĂRIȚI AICI ÎNREGISTRAREA INTERGRALĂ A CONFERINȚEI DE PRESĂ

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*