Viitorul Arad a surclasat-o pe Juventus Timișoara în faza a doua a Cupei României și atacă Liga 3-a cu obiectivul promovării!

După  prim divizionara AC Piroș Security care după stagiunea de toamnă și-a câștigat dreptul de a evolua în play-off,  Viitorul Arad e cealaltă formație de fete care revine în arenă după izbucnirea pandemiei de coronavirus. S-a întâmplat în această după amiază, pe terenul din Sânleani, contra fetelor de la Juventus Timișoara, în cadrul fazei a doua a Cupei României.

A fost un meci fără istoric pentru arădence, care pur și simplu și-au demonstrat adversarele. Tabela s-a oprit la 26-0, după ce scorul pauzei a fost 12-0. Au marcat: G. Covaci 4, Vanu 6, Mihuțiu 3, Guțu 2, Mihăieș 5, Chiș 4, Wuchinger (autogol), A. Covaciu, iar Viitorul așteaptă să-și cunoască partenerul de întrecere din faza următoare.

Calalb: „Scorul mare, efectul transferurilor. Obiectivul este promovarea în Liga 2-a”

„Sunt foarte mulțumită de rezultat, nu mă așteptam la așa un scor, dar este efectul transferurilor: Mădălina Chiș și Andrada Vanu, de la Piroș Securiy și Mariana Mihuțiu, care a jucat cu mine la UTA, Estera Prunar, de la CS Inoan și Casiana Roz, de la Filiași, echipă care s-a desființat. Au lipsit două jucătoare experimentate, Ileana Preală și Alexandra Vamanu.  Am reușit doar un antrenament anul acesta, urmează să ne mai pregătim odată, de două ori înainte de a începe campionatul Ligii a 3-a, chiar săptămâna viitoare, cu o deplasare la Baia Mare. Facem parte din seria 2-a, alături de alte cinci echipe: Juventus Timișoara, Atletic Olimpia Gherla, Sporting Craiova, ACS Fotbal Feminin Baia Mare și ACS Acaemia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie. Obiectivul este promovarea”, ne-a mărturisit antrenoarea Viitorului, Valentina Calalb, fostă jucătoare la UTA și CS Ineu.

Formații:

Viitorul Arad: Iolanda Meszaros – Ioana Cristea, Marina Dreucean, Gabriela Covaci, Andrada Vanu, Alexanra Guțu, Mariana Mihuțiu, Mădălina Chiș, Casiana Roz, Estera Prunar, Laura Mihăieș. Rezerveă: Ana Covaciu. Antrenor: Valentina  Calalb (Haida)

Juventus Timișoara: Alina Demian – Silvana Wuchinger, Georgiana Costinea, Madona Ibis, enisa Brădean, Andreea Dubăț, Andreea Costeanț, Ioana Iancovici, Adriana Pociovălișteanu, Denisa Bordiciuc. Antrenor: Lidia Suveț.

Arbitri: Roxana Recorean (Mediaș) – Ioana Nistor (Orlat – Sibiu), Alina Mihoc (Arad).

Galerie foto semnată Costel Șerban de la partida Viitorul Arad – Juventus Timișoara

0
0

Articolul Viitorul Arad a surclasat-o pe Juventus Timișoara în faza a doua a Cupei României și atacă Liga 3-a cu obiectivul promovării! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*