Viitorul Butesti – CSM Alexandria | Carul mic si Carul mare

Derby-ul echipelor de juniori din etapa trecuta a avut loc la Butesti, intre echipa gazda si CSM Alexandria. Se intalneau ocupanele locului 1 si locului 3 din clasament.

Castig de cauza au avut, surprinzator, cei din Butesti, dar modul in care au facut-o ne-a atras atentia. Scorul a fost de 4-2 la final.

Erau doar 11 jucatori la startul meciului. L-am intrebat pe antrenorul Garnita “ De ce doar 11 copilasi?”, iar acesta a raspuns natural “ Pentru ca 14 sunt toti cei care vin in mod constant. Astazi doi merg la meditatie, iar unul este racit, asa ca va trebuie sa ne descurcam cu ce avem”.

A urmat meciul si al doilea moment care a retinut atentia, a fost faptul ca portarul celor de Butesti s-a accidentat. Evident ca nu avea cine intra in locul lui. A intrat un jucator de camp si mica echipa a profesorului Garnita a reusit sa castige.

Aducem in prim plan aceste mici povesti, pentru ca realitatea devine din ce in ce mai trista.

Mai nimeni nu investeste la nivel rural in  sectorul juvenil.

AJF-ul nu are nici un program, cu exceptia mingiilor galbene primate de la un sponsor.

Teresport.ro vrea sa aduca in atentia cititorilor faptul ca cei care sustin juniorii trebuie apreciati, iar Butesti este o poveste frumoasa din acest punct de vedere.

Mai jos aveti clasamentul detaliat.

Lupta se da doar pentru locul 2, intre micuta comunitate  din Butesti si traditia de a fi meru in frunte a celor din Peretu.
CSM Alexandria este castigatoarea.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*