Viitorul l-a dat afară pe Rednic înainte de play-out și anunță întoarcerea „Regelui”: „Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile”

Viitorul a pierdut cu 2-1 restanța cu „lanterna roșie” a Ligii I, Poli Iași, iar Mircea Rednic a fost dat afară de conducerea constănțenilor. Președintele trupei de pe Litoral, Gică Popescu, susține că rezultatele negative ale echipei au dus la demiterea „Puriului”, care de la instalarea din luna decembrie a anului trecut a obținut două victorii, nouă rezultate de egalitate și șase înfrângeri pentru un loc 11 nedemn de ultima campioană a României înainte de debutul „hegemoniei” celor de la CFR Cluj.

„Din păcate, am ajuns la un moment în care nu am mai avut ce să facem. L-am sprijinit cât am putut pe Mircea, am fost alături de el, dar trebuia să luăm o decizie. Nu ne-a fost ușor, ba dimpotrivă. Știm că el a vrut binele, dar, când nu sunt rezultate peste tot, se întâmplă la fel. Antrenorii plătesc întotdeauna atunci când nu există rezultate. Nu putem da afară toți jucătorii. Asta este viața, urmează o perioadă foarte grea și sperăm să fim inspirați în alegerile pe care le facem”, a spus Gică Popescu pentru ProSport.

Totodată, fostul căpitan al Barcelonei a confirmat faptul că Gică Hagi va reveni aproape de echipă în perioada următoare. „Este adevărat că Gică (n.r. Hagi) va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil. Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată”, a adăugat Popescu pentru ProSport.

Favorit să îi ia locul lui Mircea Rednic este Cătălin Anghel, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Hagi și un tehnician respectat de lotul „Regelui”. Sursele ProSport susțin că FC Viitorul vrea să revină la filosofia care a consacrat-o în Liga 1, cu un joc ofensiv, bazat pe posesie: „Vrem să fim din nou cum eram înainte să plece Gică Hagi”, susțin sursele ProSport.

Viitorul este unul dintre adversarii pe care UTA îi va întâlni în play-outul ce va debuta peste o săptămână. Arădenii și constănțenii au terminat la egalitate ambele meciuri din sezonul regulat, 1-1, la Ovidiu, respectiv 0-0 pe „Francisc Neuman”.

0
0

Articolul Viitorul l-a dat afară pe Rednic înainte de play-out și anunță întoarcerea „Regelui”: „Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*