Viitorul lui Lobonţ se va decide săptămâna asta: „Vom analiza tot ce s-a întâmplat din 10 ianuarie încoace”

foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a ratat promovarea în Liga a II-a, iar viitorul atât al multor dintre jucători, cât şi al antrenorului se va decide în următoarele zile.

Tehnicianul Bogdan Lobonţ a declarat la finalul victoriei de la Sibiu, care o păstrează pe „U” tot în eşalonul secund, că viitorul său se va decide în următoarele zile.

„Atât astăzi, cât şi duminică la Cluj am dat maxim din tot ce puteam să dăm. Au contat acele două minute de la Cluj, dar e o experienţă şi cu siguranţă avem de învăţat cu toţii. E prematur să vorbesc acum despre viitor. În zilele următoare vom avea o întâlnire cu cei din conducere, vom analiza tot ce s-a petrecut nu doar în această dublă manşă, ci din 10 ianuarie încoace de când sunt la Cluj, şi vedem ce linie o să urmăm. Eu, când am fost chemat aici, am fost chemat pentru că U e un club altfel şi, stând atâta timp afară şi acumulând un anumit nivel de experienţă, am fost chemat pentru asta. Pentru a transmite modul meu de lucru, mentalitatea construită în toţi aceşti ani. Dar, sunt conştient că nu poţi să faci asta într-un timp atât de scurt”, a spus Lobonţ, la finalul meciului de la Sibiu.

Pentru Universitatea Cluj urmează acum o vacanţă de aproximativ trei săptămâni, noul sezon al ligii secunde urmând să debuteze în primul weekend al lunii august.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*