Viitorul s-a întărit cu un atacant masiv în preziua meciului cu UTA! Timișoreanul Casap îi flatează pe arădeni: „Vor avea un plus, mizează pe suporteri minunați”

Începând de astăzi, Kevin Luckassen este noul jucător al celor de la Viitorul Constanța. În vârstă de 27 de ani, acesta a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu gruparea de pe malul mării.

Născut la 26 iulie 1993 la Eindhoven, Luckassen are 1.85m, evoluează pe postul de atacant central și are dublă cetățenie, olandeză și ghaneză. Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formațiile de juniori și tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoția), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) și Almere City (Olanda).

Este, de asemenea, fost internațional de juniori al Olandei. În perioada februarie – august 2020 a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iași în Liga 1 și Cupa României, perioadă în care a marcat și 5 goluri.

Despre meciul de mâine, de la ora 15,30, cu UTA, din cadrul rundei inaugurale ale Ligii 1 la fotbal (ediția 2020-2021) a vorbit timișoreanul Viitorului, Carlo Casap. „Va fi un meci dificil, au făcut foarte multe transferuri, sunt o echipă nouă care, cu siguranţă, îşi va dori victoria. Sunt din nou în Liga 1, o echipă cu tradiţie, vor avea un plus în acest campionat pentru că au o galerie şi nişte suporteri minunaţi. Mă bucur că au promovat pentru că o echipă cu asemenea tradiţie aduce un plus campionatului”, a spus mijlocașul teamului constănțean pentru site-ul oficial al clubului, fcviitorul.ro.

0
0

Articolul Viitorul s-a întărit cu un atacant masiv în preziua meciului cu UTA! Timișoreanul Casap îi flatează pe arădeni: „Vor avea un plus, mizează pe suporteri minunați” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*