Vin americanii! Excelența Sa, Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, va vizita municipiul Lugoj

Excelența Sa, Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, se va afla la Lugoj, în cursul zilei de mâine.
Înaltul oaspete va avea o întrevedere cu primarul Claudiu Buciu, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj.

”Ne onorează foarte mult faptul că ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România vizitează mâine (n.r. – 3 decembrie 2020) Lugojul, urmând a fi prezent la Primăria Municipiului Lugoj, începând cu ora 12.15. Îl vom primi ca pe un bun prieten și sperăm ca parteneriatul benefic dintre România și Statele Unite ale Americii să aibă în continuare efecte pozitive pentru Lugoj, așa cum de altfel și are, prin prezența unui foarte important investitor american, înființat încă din 1993 și aflat în plină expansiune”, ne-a declarat primarul Claudiu Buciu.

Reamintim că, pe 14 decembrie 2019, E. S. Adrian Zuckerman a preluat îndatoririle de Ambasador al Statelor Unite în România. Ambasadorul Adrian Zuckerman este un avocat renumit în New York și provine din România. Ambasadorul Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

Articolul Vin americanii! Excelența Sa, Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, va vizita municipiul Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*