Vine bacalaureatul! La Lugoj mai puțin de 200 de candidați s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat urmează să se desfășoare în perioada august – septembrie a acestui an. La Lugoj s-au înscris 177 de candidați, 107 din promoția actuală și 70 din cele anterioare, inclusiv cei care au promovat examenele de corigențe.
Cei mai mulți candidați vin de la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu”, respectiv 62, dintre care 43 fac parte din promoția de anul acesta, iar 19 din promoțiile anterioare. Urmează apoi candidații de la Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște”, unde 53 de absolvenți de liceu, 34 din promoția actuală și 19 din cele anterioare, speră să treacă cu brio de examenul maturității.

Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” are 39 de candidați la sesiunea de toamnă a bacalaureatului, 13 din promoția actuală și alți 26 din cele anterioare, iar la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” s-au înscris 23 de absolvenți, dintre care 17 sunt din promoția de anul acesta și 6 fac parte din promoțiile anterioare.

Probele scrise ale bacalaureatului se vor desfășura în zilele de 16, 17, 18 și 19 august, iar în intervalul 23-31 august este programată evaluarea competențelor lingvistice și digitale ale candidaților.

Afișarea rezultatelor inițiale pentru probele scrise are loc în 31 august, până la ora 12, iar depunerea contestațiilor se poate efectua în aceeași zi, în intervalul orar 12-18.

Rezolvarea contestațiilor este programată pentru intervalul 1-3 septembrie, iar rezultatele finale ale examenului de bacalaureat se vor afișa în 3 septembrie.

Articolul Vine bacalaureatul! La Lugoj mai puțin de 200 de candidați s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*