Vinerea evenimentelor rutiere, în Prahova: de la mașini intrate în șanț, la lăzi cu bere pierdute pe DN1 şi un grav accident soldat cu un mort, la Cornu

V. Stoica

Mai multe accidente rutiere au avut loc ieri, pe drumurile din Prahova. Încă de la prima oră a dimineții, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, anunța că pompierii militari intervin pentru asigurarea zonei în care s-a produs un accident rutier. La intrare în comuna Plopu, un autoturism în care se afla doar conducătorul auto s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul a suferit mai multe traumatisme, în urma impactului.
Tot ieri dimineață, un alt accident rutier soldat cu o victimă s-a petrecut pe strada Bobâlna din Ploieşti. Potrivit IPJ Prahova, în acest eveniment rutier au fost implicate un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, urmând să se stabilească modul de producere a accidentului, niciuna dintre șoferițe nefiind testată pozitiv la alcoolscop.
Și pe DN1 au avut loc două evenimente rutiere, până la orele prânzului, unul la Bănești și un altul – la Posada.
În cazul accidentului de la Bănești, produs la km 88+600, pe sensul către Brașov, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 67 de ani a ieșit de pe carosabil și a acroșat bordura trotuarului și două indicatoare rutiere aflate pe marginea drumului. Se pare că femeia de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers. La testarea cu alcoolscopul, rezultatul a fost negativ, iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În jurul prânzului, un incident petrecut în zona Posada a blocat o bandă de mers pe sensul de coborâre al DN1. Potrivit IPJ Prahova, mai multe lăzi cu bere care au căzut dintr-un TIR au dus la restricționarea traficului, polițiștii fiind nevoiți să acționeze la fața locului pentru dirijarea circulației. Însă cel mai grav accident care a avut loc ieri s-a petrecut în jurul orei 17.00, pe DN1, în zona comunei Cornu, la intersecţie cu DJ 101 R. În accident a fost implicat un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani şi un altul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit, iar o pasageră în vârstă de 49 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*