Vino la eveniment si TU VOTEZI cine merge la ”Miss Universe 2017” în Las Vegas!

Vino la eveniment si TU VOTEZI cine merge la ”Miss Universe 2017” în Las Vegas!
Catalin Botezatu in juriul de specialitate al Miss Universe Romania 2017

În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiției ”Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant. În premieră în România, publicul prezent la eveniment își poate vota favorita alaturi de juriul de specialitate, iar castigatoare ne va reprezenta țara în competiția Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas – USA.

Juriul de specialitate al competiției îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională, pe Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009 etc.


Cele 30 de finaliste, selectate în urma preselectiilor, vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și în rochii de seară Blacksugar, iar hairstyle-ul și make-up-ul vor fi asigurate de specialiștii în imagine de la Luxury Academy. Fără îndoială că toate concurentele vor arăta impecabil, însă doar una va avea șansa de a reprezenta România pe scena din Las Vegas, USA.

 

În pauzele dintre probe, vom avea parte de un program artistic pe măsură, cu: Imperial Orchestra, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda și Navi. Spectacolul va fi prezentat de Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România.

Astfel, venind la eveniment, poți vota câștigătoarea Miss Universe România 2017 și banii cheltuiți pe bilet se întorc la tine. Reprezentanții One Life România te așteaptă la intrare să îți ofere voucherul cu ajutorul căruia vei putea face cumpărături online gratis, în contul biletului achiziționat pentru acest eveniment.
Mai mult, prin tragere la sorți, fiecare cumpărător de bilet poate câștiga un premiu în valoare de 1000 de euro, din cele 3 puse la bătaie de organizatori.

 

Biletele se găsesc online (https://goo.gl/3AGJ87) și la recepția Premier Palace Spa Hotel plus la sediul OneLife din Bucuresti.
Biletele VIP, care costă 460 lei, sunt disponibile până pe 31 octombrie și includ: welcome drink și un meniu exclusivist format din 3 feluri de mâncare, băuturi alcoolice și non – alcoolice.
Biletele Public, în valoare de 230 lei, se pot achiziționa online, la recepția Premier Palace Spa Hotel, dar și la locația evenimentului la data si ora inceperii evenimentului.

Adresa Premier Palace Spa Hotel: Bulevardul Ghencea, nr 134, București.
Adresa Magic Place Events Grant: Șoseaua Virtuții 168, București.

Evenimentul ”Miss Universe România 2017” este organizat de ExclusivEvent în colaborare cu Magic Place Events Grant in calitate de Co-organizator și comunicat de HTag PR.

Partener principal: Premier Palace Spa Hotel.
Partener oficial: One Life

Pagina oficiala de facebook PENTRU TOATE POZELE si FILMARILE OFICIALE:

Pentru intrebari si informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact de mai jos.

Va multumim anticipat!

O zi frumoasa sa aveti!

Ernest Hadrian Böhm | President Miss Universe Romania Organization| CEO ExclusivEventoffice@missuniver seromania.com | Phone +40.754.895.969 | www.MissUniverseRomania.com Facebook www.facebook.com/ernest.hadria n.bohm  | www.facebook.com/MissUniverseR omania
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*