Viorel Cojocaru arbitrează al doilea meci de acasă al UTA-ei cu o pretendentă la titlu, gălățeanul a fluierat-o pe Craiova cu prilejul câștigării Supercupei!

După 5 luni de zile, „centralul” Adrian Cojocaru revine pe arena „Francisc Neuman” pentru a conduce un meci al „Bătrânei Doamne” în compania unei formații cu pretenții la titlu. În martie, arbitrul din Galați fluiera în UTA – CFR Cluj, scor 0-1, pentru ca mâine seară (ora 21,30) să împartă dreptatea la duelul dintre arădeni și craiovenii lui Reghecampf.

Pentru olteni reîntâlnirea cu Cojocaru este una plăcută, atâta timp cât au câștigat un prim trofeu stagional cu el la centru. Arbitrul de pe Dunăre a fost cel care a condus confruntarea pentru Supercupa României, câștigată de Craiova cu 4-2, după penalty-uri, cu CFR Cluj. În cariera sa, Viorel Cojocaru a condus în alte 9 rânduri meciuri ale „alb-albaștrilor” din Bănie, pentru un bilanț perfect: 3 victorii și tot atâtea remize și înfrângeri. În schimb, pe arădeni i-a mai arbitrat doar în primăvara acestui an contra campioanei en-titre a României.

Mioveni – Rapid 0-2 și Farul – Sepsi 1-0 (meci pe care ar fi trebuit să-l întrerupă ca urmare a scandărilor xenofobe venite dinspre galeria constănțenilor) au fost precedentele două partide arbitrare de gălățean în actuala stagiune a Ligii 1. Mâine seară, Cojocaru va fi ajutat de tușierii Ovidiu Artene (Vaslui) și Grabriel Stroe (Pitești), plus rezerva Iulian Dima (București). „Fluierașii” vor fi notați de Nicolae Grigorescu, din Timișoara. Bucureșteanul Marcel Vasile e observator de joc.

0
0

Articolul Viorel Cojocaru arbitrează al doilea meci de acasă al UTA-ei cu o pretendentă la titlu, gălățeanul a fluierat-o pe Craiova cu prilejul câștigării Supercupei! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*