Vizită de onoare! Marin Popescu, inspector școlar general al județului Timiș, prezent la Boldur la deschiderea anului școlar

Școala Gimnazială Boldur este în continuă dezvoltare, atât în ceea ce privește proiectele destinate elevilor, cât și din punct de vedere al cadrului educațional în care copiii învață.
Obiectivul principal al prof. Flavia Cut Lupulescu, director al școlii, este reducerea abandonului școlar și creșterea fluxului de elevi și preșcolari în unitățile de învățământ ale comunei.

Progresul înregistrat de un an încoace de școala din Boldur a fost remarcat și de conducerea Inspectoratului Județean Timiș, motiv pentru care la festivitatea de deschidere a anului școlar a fost prezent și prof. Marin Popescu, inspector general școlar al județului Timiș.

”În premieră la Boldur, am fost onorați ca la deschiderea noului an școlar să-l avem ca oaspete pe domnul Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, prof. Marin Popescu. Adresăm mulțumiri speciale domnului inspector pentru susținerea învățământului din zona rurală, pentru încrederea cu care ne creditează și pentru proiectele deosebite în care se implică. După o vacanţă frumoasă şi plăcută, ne aflăm acum la începutul unui nou an şcolar, cu o semnificaţie deosebită pentru cei care îi trec pragul cuprinşi de dorinţa de a studia şi acumula cât mai multe cunoştinţe folositoare pentru viaţa de zi cu zi. Locul binecuvântat în care ne desfășurăm activitatea este școala. Începem cursurile acestui an şcolar cu speranţa că toate realizările şi eforturile noastre vor da roade”, spune prof. Flavia Cut Lupulescu.

Amintim că în anul școlar precedent Școala Gimnazială Boldur a reușit să atragă numeroase sponsorizări materializate în echipamente electronice și mobilier, din partea mai multor companii, dar a inițiat și diverse proiecte spre folosul copiilor. În luna mai a acestui an unitatea de învățământ a depus candidatura pentru primul proiect de mobilitate Erasmus+ 2021, iar unitatea de învățământ a fost selectată pentru a face parte din procesul Școala Încrederii, începând cu anul școlar 2021-2022.

Articolul Vizită de onoare! Marin Popescu, inspector școlar general al județului Timiș, prezent la Boldur la deschiderea anului școlar apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*