Vizita Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru,   la  Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul suport Covid – 19 (TBC) din  Baia Mare!

Vizita Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru,   la  Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul suport Covid – 19 (TBC) din  Baia Mare!

Nelu Tătaru ,  Ministrul Sănătății a fost în vizită azi, 18.08.2020,  în Baia Mare.  Împreună cu deputatul dr. Viorica Cherecheș, primarul Cătălin Cherecheș , Gabriel Zetea – președintele Consiliului Județean Maramureș și dr. Rareș Pop – directorul DSP a vizitat Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul suport Covid – 19 (TBC) din  Baia Mare.

“Alături de mama mea, dr. Viorica Cherecheș – deputat în Parlamentul României, de Gabriel Zetea – președintele Consiliului Județean Maramureș și dr. Rareș Pop – directorul DSP Maramureș, l-am primit astăzi în municipiul Baia Mare pe domnul Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății.

Am vizitat Spitalul suport Covid – 19 (TBC), respectiv Spitalul de Boli Infecțioase. Pe lângă verificarea modului în care funcționează cele două spitale unde sunt tratați pacienți infectați cu noul Coronavirus, am discutat cu domnul ministru despre nevoile celor două unități. Am solicitat să ne acorde sprijin pentru achiziția de aparatură, asta în contextul în care, toate investițiile care s-au realizat la nivel de aparatură specifică au fost suportate în mare parte de la bugetul local, respectiv din donațiile societății civile. În cazul în care starea de urgență și pandemia se vor prelungi, e util să avem sprijin guvernamental pentru a ne asigura că avem tot ceea ce este necesar pentru a trata în condiții optime pacienții.

Deși am nemulțumirile mele legate de modul în care Maramureșul este sprijinit de la București, mă simt mândru pentru că ministrul Tătaru ne-a felicitat cu privire la organizarea de la nivelul spitalelor din Baia Mare, dar și pentru modul în care colaborăm pentru a gestiona această situație nedorită și extrem de sensibilă la nivel de Primărie, Consiliul Județean, Prefectură și alte instituții implicate.” a menționat primarul, Cătălin Cherecheș.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*