Vlad ajunge la 8 goluri în presezon, „sămădăii” – o ultimă repetiție convingătoare: Luceafărul Oradea – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-3

Mai experimentată și eficientă, Gloria Lunca Teuz Cermei a câștigat cu 3-0 (2-0) duelul cu tânăra grupare bihoreană, Luceafărul Oradea. La baza din Sânmartin, „dubla” lui Michel Vlad (golgheterul „sămădăilor” în presezon) și reușita lui Lazăr au încununat o prestație pozitivă a divizionarei terțe arădene, pregătită de Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia.

Vlad a punctat pentru prima oară în minutul 22, când a driblat doi jucători în banda dreaptă și a marcat la colțul lung. 0-2 s-a făcut în minutul 35, când Sergiu Popa a bătut bine o lovitură liberă, mingea a ajuns la Piț, care i-a pasat lui Lazăr și acesta a marcat la colțul scurt. Reușia cu numărul trei nu s-a lăsat așteptată prea mult în partea a doua. Mai precis, în minutul 50, Țurcanu și Loic au combinat excelent, ultimul i-a pasat lui Vlad, care a driblat și portarul și avea să închidă tabela. De cealaltă parte, și „luceferii” au avut momente bune de joc însă au păcătuit în defensivă și în special la finalizare, unde Cr. Țîrlea, Jurcuț, Goilean sau Negruțiu au irosit ocazii importante.

Cermeiul s-a duelat în această vară și cu celelalte două echipe bihorene, 0-4 cu CAO 1910 Oradea, 1-3 cu Lotus Băile Felix în Cupa României și 2-2 în joc amical. „Pe lângă goluri, am mai avut și alte ocazii, prin Tenlep, Piț, Salka și Stoianovici, dar și gazdele au avut o bară la 0-0 și câteva situații. De exemplu, la 1-0 Iuga a scos o minge de pe linia porții. Suntem imaginea rezultatelor, victoriile înseamnă că suntem preogătiți, înfrângerile, mai puțin pregătiți,  mai trebuie un pic să reglăm relațiile de joc. Lotul este complet, avem dubluri pe posturi, suntem pregătitiți pentru meciurile de campionat, nerăbdători să jucăm pe puncte. Sper să valorificăm forma sportivă în care suntem. Sper ca Michel Vlad să marcheze și în meciurile oficiale, a marcat în toate amicalele, să dai opt goluri nu e puțin lucru”, spune Flavius Moisă, „principalul” Gloriei, care sâmbăta viitoare își va conduce echipa de pe margine în disputa pe puncte cu Crișul.

Formații:

Luceafărul: Nergheș – Ștef, Borma, Vitalis, Fl. Drăgan, Toderici, D. Sfârlea, R. Popovici, D. Laza, Al. Jurcuț, Cr. Țîrlea. În partea a doua au mai intrat: Abagiu, Goilean, Pădurean, Negruțiu, G. Costea și Coțolan. Antrenori: Dan Mudura, Călin Capotă și Ioan Pap-Deac

Cermei: Gârlea – Stoianovici, I. Pop, Iuga, Ursoi – Salka, Lazăr – M. Vlad, Sg. Popa, Piț – L. Tenlep. După pauză au mai evoluat: Creța – Bercu, Țurcanu, Rotar, Clipotă, Maxim, Mateucă, Șimăndan, R. Popa. Antrenor: Flavius Moisă.

FOTO: Teo Biriș (bihon.ro)

0
0

Articolul Vlad ajunge la 8 goluri în presezon, „sămădăii” – o ultimă repetiție convingătoare: Luceafărul Oradea – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-3 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*