Vladuț Gheorghe, AJR : În Ilfov, balonul oval n-a avut odihnă!

După o primăvară încununată de rezultate bune, Asociația Județeană de Minirugby în 7 Ilfov a fost invitată, la sfârșitul lunii iunie (25 iunie – 02 iulie 2017), la Turneul Național OVAL 5 Beach Rugby România, ediția VIII – a, desfășurat în Complexul Cleopatra din Mamaia. ”Sportivii din Ilfov au avut o comportare remarcabilă”, declara la sfârșitul Turneului președintelui competiției, fostul mare rugbyst și arbitru internațional Vasile Țuțu Chirondojan. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns că am participat la acest turneu, elevii mei au mai primit și recunoașterea oficială, sub formă de diplomă și cupă, ca fiind cel mai omogen lot, prezent la Național OVAL 5 Beach Rugby România, pentru al treilea an consecutiv.

În această vară, rugbyștii din Ilfov nu s-au odihnit, pentru că după ce au venit de la Mamaia, am primit invitația de a participa, pe 15 august, la Ziua Comunei Ciorogârla – s-a jucat cu destulă asprime, iar sportivii noștri au demonstrat că orele de antrenament, destul de istovitoare, au adus plusul de cunoștințe și îndemânare al jocului cu balonul oval.

Iată-ne acum în pragul debutului returului campionatului organizat de AJR Ilfov, retur care are un program destul de încărcat – la mijlocul competiției, datorită valorii și seriozității noastre, suntem invitați la Festivalul Național de RUGBY TAG, organizat de F.R.R, dar vorba marelui poet Mihai Eminescu… ,,bucuroși le-om duce toate”, pentru că noi suntem gata pentru bogatul program de toamnă.

Returul campionatului de minirugby în 7, organizat de AJR Ilfov, septembrie – decembrie 2017

1. 15.09.2017 ETAPA VI, organizator ASS Oval 5’s Rugby Cosoba
2. 07.10.2017 ETAPA VII, organizator Oval 5’s Rugby Cosoba
3. Festivalul de TAG ediţia de toamnă, organizator F.R.R 13-14.10.2-17.
4. 27.10.2017 ETAPA VIII, Memorialul ,,Gheorghe Parcalabescu”, editia XI – a, se desfășoară la Joița, organizatori D.J.S.T Giurgiu şi Primăria împreună cu Consiliul Local Joița..
5. 11.XI.2017 ETAPA IX, organizator Oval 5’s Rugby Cosoba
6. 24.XI.2017 ETAPA X, organizator Şc.nr.1 Ciorogârla – Ilfov
7. 23.XII.2017 ETAPA XII, Cupa ,,Moş Crăciun” organizator ASS Cosoba

Președintele A.J.R Ilfov, Vlăduț Gheorghe

r1 r2

r3 r4

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*