Vochin: ”Burleanu se va intalni cu Contra, Dinamo si-a dat acordul”. Duminica aflam, OFICIAL, numele noului selectioner al nationalei Romaniei

Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, a anuntat, in exclusivitate la Telekom Sport, ca presedintele FRF se va intalni cu Cosmin Contra pentru a-i oferi postul de selectioner.

Federatia Romana de Fotbal a negociat cu Dan Petrescu, imediat dupa demiterea lui Daum, dar antrenorul CFR-ului n-a acceptat postul de selectioner, fortandu-i pe sefii fotbalului romanesc sa treaca la varianta a doua, Cosmin Contra.

Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, a anuntat, in exclusivitate la Telekom Sport, ca presedintele FRF se va intalni cu Cosmin Contra

Duminica va avea loc o discutie intre presedintele FRF si Cosmin Contra in legatura cu postul de selectioner. Prima data a fost contactat clubul, s-au afirmat intentiile Federatiei de a lucra cu Contra, iar Dinamo si-a dat acordul, dar a pus si o anumita clauza”, a spus Andrei Vochin.

The post Vochin: ”Burleanu se va intalni cu Contra, Dinamo si-a dat acordul”. Duminica aflam, OFICIAL, numele noului selectioner al nationalei Romaniei appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*