Voican e nr.1! Tenismenul de la CS Târgoviște a devenit campionul României la categoria U14

Performanță deosebită pentru tenisul dâmbovițean, la început de an, la CN U14 desfășurate în Capitală: Andrei Voican (CS Târgoviște) s-a încoronat campion al României, după o serie de cinci victorii, ultima cu 7-5, 6-1 în fața lui Mihai Lungu, de la CSM Oradea. În 2017, tot la U14, se impunea un alt târgoviștean, Vlad Breazu. “E rezultatul muncii noastre, e un moment pe care l-am așteptat de luni bune. Să nu își închipuie cineva că la tenis e ca în alte sporturi unde joci un meci și ești campion național. Andrei a avut un turneu greu, cu zeci de jucători buni și a depus un efort remarcabil pentru această medalie. Sunt mulțumit, dar de acum începe greul”, a vorbit exclusiv pentru DB-sport.ro Pompiliu Nedelcu, omul care îl pregătește pe Voican de la 7 ani.

Rămâne de văzut dacă CS Târgoviște, club condus de Alexandru Badea, îl va premia pe sportiv pentru performanța de la Naționale.

The post Voican e nr.1! Tenismenul de la CS Târgoviște a devenit campionul României la categoria U14 appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*