Voinea, fără realizări la primul său tricou de titular la UTA: „Îmi fac mea culpa, acum trebuie să rămânem uniți și să o scoatem la capăt”

Pus în dificultate de lipsa de eficiență a atacanților săi, Laszlo Balint a amestecat din nou „cărțile” în ofensivă. Astfel, în meciul cu Chindia, l-a titularizat în premieră pe Albert Voinea, golgheterul din ediția trecută a Ligii a II-a, cu 15 reușite.

Dar, „vârful” sosit de la Turris în iarnă nu a avut nicio realizare importantă, iar arădenii au cedat cu 0-1, consemnând a treia înfrângere la rând în play-out. „Îmi doream să vin cu un plus de atitudine, care a existat, dar, poate, nu s-a văzut din exterior. Îmi pare rău că nu am ajutat echipa mai mult, îmi fac mea culpa, trebuie să rămânem uniți și să o scoatem la capăt. Este – într-adevăr – o perioadă mai grea, dar există astfel de momente în viața unei echipe. Și, cum împreună am avut rezultate bune, așa trebuie să rămânem și acum, uniți”, ne-a declarat Voinea la finele disputei cu Chindia.

În jur de 30 de suporteri ai UTA-ei s-au strâns la finele meciului în fața stadionului și i-au apostrofat pe jucătorii care se urcau în mașinile personale pentru a ajunge alături de familii, de Paști. „E normal să fie și critici, le merităm, le acceptăm. Nu avem altceva de făcut decât să muncim, cu siguranță vom reacționa la meciul de la Giurgiu și sper să urmeze o serie de rezultate pozitive. Trebuie să fim realiști și să acceptăm situația, dar în același timp suntem și optimiști și am toată încrederea că vom încheia foarte bine acest play-out. Nu vreau să fac calcule, știu doar ne-ar ajuta foarte mult trei puncte la Giurgiu”, a adăugat atacantul arădenilor.

Voinea a strâns 160 de minute în cele 7 partide bifate în tricoul UTA-ei în Liga 1, fără a avea la activ vreun gol sau assist.

0
0

Articolul Voinea, fără realizări la primul său tricou de titular la UTA: „Îmi fac mea culpa, acum trebuie să rămânem uniți și să o scoatem la capăt” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*