Voinea ratează primele meciuri ale anului: „Important e că nu e nimic grav și așa are nevoie de timp să intre în filozofia noastră de joc”

Mai sunt trei zile până la primul meci oficial al anului pentru UTA, iar Laszlo Balint realizează că nu va avea foarte multe opțiuni de ordin tehnic și tactic. Vineri, contra Viitorului, absentează suspendații Bustea și Isac, infectații cu COVID, Buhăcianu și Tescan, dar și doi fotbaliști accidentați. Unul dintre ei este mai vechiul absentm Denis Hrezdac, care a resimțit o jenă la genunchiul operat în urmă cu 10 luni de zile după cele câteva minute bifate în amicalul de la Szeged (3-0 pentru arădeni) și, ieri, a efectuat un RMN.

Tânărul mijlocaș defensiv a fost însoțit de Albert Voinea, cea mai nouă achiziție a „roș-albilor”, care, la rândul său, a simțit o înțepătură la genunchiul stâng, după ce a finalizat pe lângă poartă o pasă a lui Roșu. Examenele RMN nu au evidențiat probleme deosebite, doar că ambii fotbaliști trebuie să o ia ușor înainte de a reapărea pe gazon.

Lui Voinea chiar i s-a recomandat o săptămână, 10 zile de repaus total, așadar Balint nu-l va avea la dispoziție pentru meciurile cu Viitorul și Voluntari. „Important e că nu e nimic grav și ne vom baza în curând pe el. Și așa Albert are nevoie de timp să intre în filozofia noastră de joc, să se obilnuiască cu principiile pe care le antrenăm și, în plus de asta, nici nu e la un nivel fizic optim ținând cont de faptul că a jucat la Turris ultima oară la începutul lunii decemebrie, pe când jucătorii noștri au avut competiție până înainte de Crăciun. Sigur, era bine să recupereze cât mai repede, dar în maxim trei săptămâni cred că ne vom putea baza deja pe el”, a spus Laszlo Balint despre atacantul de 28 de ani transferat din Liga 2-a de la echipa din Turnu Măgurele.

Hora și C. Rus sunt singurii atacanți de meserie apți pentru meciul cu Viitorul, însă Balint se gândește să-l trimită în avanposturi pe brazilianul Roger, având – totodată – și varianta Liviu Antal.

0
0

Articolul Voinea ratează primele meciuri ale anului: „Important e că nu e nimic grav și așa are nevoie de timp să intre în filozofia noastră de joc” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*