Voința Biled – CSM Lugoj în turul II al Cupei României, marți de la 17,30

Formațiile timișene implicate în faza secundă pe plan național a ediției 2017-2018 în Cupa României se vor înfrunta într-un meci eliminatoriu direct programat săptămâna viitoare, marți de la ora 17,30, AS Voința Biled fiind vicecampioană a sezonului trecut în Divizia D județeană dar și câștigătoare pe Timiș a competiției K.O, iar CSM Lugoj ocupantă a locului 3 în campionatul precedent al seriei vestice în Liga 3.

Miza este dată de calificarea în turul 3, programat miercuri 13 septembrie, în care vor mai intra în cursă alte divizionare C, dintre fruntașele ediției precedente. CSM Lugoj va fi marți la debutul în actuala campanie a Cupei României dar și la debutul oficial în noul sezon, anul trecut fiind eliminată la primul hop, deja în turul I, într-o deplasare pe terenul pe-atunci divizionarei D ACS Ghiroda, cu 4-2.

AS Voința Biled a avut în schimb deja un drum lung în actuala ediție a Cupei României, mai întâi la nivel județean iar apoi pe plan național prin depășirea cu 6-1 a divizionarei C CS Nuova Mama Mia, vicecampioana ligii a patra timișene fiind așadar înaintea unui alt duel cu o echipă din Liga 3.

CSM Lugoj se va deplasa la Biled înaintea debutului în campionatul Ligii 3, la sfârșitul săptămânii viitoare, la Lipova, cu CS Șoimii, pe când AS Voința Biled va avea meciul eliminatoriu între cel acasă cu nou-promovata Unirea Tomnatic, în etapa a II-a din Divizia D Timiș, și deplasarea la Seceani din runda a treia.

Fotbalul timișean va avea așadar cel puțin o reprezentantă în turul III al Cupei României. Faza secundă mai programează câteva partide implicând grupări din județe limitrofe, și anume FC Voinţa Lupac – CNS Cetate Deva, CS Şoimii Lipova – CS Gloria Lunca Teuz Cermei și CS Diosig-Bihardiószeg (BH) – CS Naţional Sebiș, iar în total 26 de întâlniri în manșă unică, 3 formații urmând a se califica din oficiu dat fiind retragerea oponentelor din competițiile FRF, în turul III urcând fără joc Performanța Ighiu și clujenele AS FC Universitatea și Sănătatea Servicii Publice.

 

The post Voința Biled – CSM Lugoj în turul II al Cupei României, marți de la 17,30 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*