Volei! Două jocuri pe propriul teren, pentru CSM Lugoj

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor desfășura jocurile din cadrul turneului doi al returului de campionat pe propriul teren, la finalul acestei săptămâni, de sâmbătă până duminică.
Primul meci pentru lugojence este programat vineri, 5 februarie, de la ora 18,30, adversar fiind CSU Belor Galați. Al doilea joc din cadrul turneului, ce va avea loc sâmbătă, 6 februarie, programează întâlnirea dintre CSM Târgoviște și CSU Belor Galați, tot de la 18,30. Competiția se va încheia duminică, cu jocul dintre CSM Lugoj și CSM Târgoviște, care va avea loc de la aceiași oră, 18,30.

Lugojencele au ratat în turul campionatului participarea la turneul doi din cauza infectării cu Covid 19 a mai multor jucătoare, astfel că cele două meciuri au fost pierdute cu 0-3 de către CSM Lugoj.

Înaintea turneului ce va avea loc pe propriul teren, CSM Lugoj este pe locul 8 cu 17 punc­te, cu unul mai puțin decât locul 7, pe care este Rapid Bucu­rești și cu două în spatele adversarei de vineri, CSU Belor Galați.

CSM Lugoj are și două jucătoare în topul realizatoarelor din campionat, Nina Kocic pe locul 4 la numărul de puncte realizate, cu 169, respectiv Milena Koprivica, care este pe locul 1 la numărul de ași, cu 20 de reușite și pe locul 3 la numărul de blocaje, cu 38 de puncte realizate prin acest procedeu.

Articolul Volei! Două jocuri pe propriul teren, pentru CSM Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*