Voleibaliștii arădeni au început cu stângul noul sezon al Diviziei A2

CS ProVolei a găzduit unica partidă a turneului cu numărul doi din Seria Vest a Diviziei A2 de volei masculin. Debutul stagional nu a fost cel dorit, arădenii cedând meciul inaugural, scor 2-3 cu CSM Suceava, pe seturi 21-25, 25-21, 15-25, 25-21, 11-15. Marius Mascovits, antrenorul-jucător al gazdelor, s-a dezechipat doar la prezentare și a rămas pe bancă pentru indicații. ProVolei i-a mai avut pe foaia de joc pe Flavius Moț, Adrian Both, Balazs Csiszar, Alin Filipan, Sergiu Gligor, Lorand Lovas, Patric Creța și Alexandru Ciubotariu.

Meciul a fost echilibrat, dar cu oaspeţii mereu la conducere, setul decisiv înclinând balanţa în favoarea moldovenilor. Ar fi trebuit să fie un turneu de patru echipe, însă doar CSM Suceava a venit din celălalt capăt al țării la Arad.  În schimb, ACS Volei Club Zalău 2015 și ACS Volei Municipal Zalău au anunțat că nu se prezintă, din motive de Covid-19, respectiv financiare. 

Disputa dintre ProVolei Arad și CSM Suceava a fost primul din Seria Vest în noua ediție de campionat, pentru că turneul 1 nu s-a putut disputa pe fondul pandemiei de coronavirus. În urma rezultatului de la Arad, CSM Suceava a bifat două puncte, iar ProVolei unul. Turneul cu numărul trei ar trebui să se dispute în perioada 12-13 decembrie, locația urmând a fi stabilită.

0
0

Articolul Voleibaliștii arădeni au început cu stângul noul sezon al Diviziei A2 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*