Volum semnat de preotul profesor iconom stavrofor Pârvu I. Gheorghe, lansat mâine la Ploieşti

N. D.

În luna decembrie, considerată una cu o încărcătură specială mai ales datorită celebrării Sărbătorii Nașterii Domnului, și Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” din Ploiești a ales să fie gazdă a lansării de noi volume în care printre autori se regăsesc și cei care și-au dedicat viața și activitatea pentru a-l sluji pe Iisus Hristos.
Astfel, pentru mâine, la ora 13.00, în Sala de lectură Nichita Stănescu a bibliotecii a fost anunțată lansarea, în prezența autorului, a volumului ”Ecouri în poezie”, semnat de preotul profesor iconom stavrofor Pârvu I. Gheorghe.
În calitate de invitați, la acest eveniment vor fi prezenți și poetul Teodor Florin Morar, artistul grafician Mihai Cătrună, preoții parohi de la bisericile ”Sfinții Voievozi” din Urlați, ”Sfinții Voievozi”din Ploiești și ”Sf. Ioan” din Ceptura de Jos, cărora li se vor alătura prof. dr. Calcan Gheorghe din cadrul UPG Ploiești, Adriana Elena Knippelberg, profesoară și ghid în pelerinaje, colonel (r.) Cujbă Puiu, secretar al Asociației Județene a Cultului Eroilor Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*