Vorobjovas a intrat în cârje în vacanță, lituanianul ar putea rata și debutul pregătirilor estivale

Ultimul meci stagional al lui Modestas Vorobjovas s-a terminat după 3 minute. La Voluntari, mijlocașul lui Laszlo Balint s-a accidentat și a fost înlocuit imediat de Neluț Roșu. La revenirea acasă, lituanianul a făcut o radiografie, ce a evidențiat o fractură a degetului mare de la piciorul drept.

La serata utistă ce a pus capăt sezonului istoric al arădenilor, „Mode” a venit în cârje și tot așa a plecat în vacanță. Dacă recuperarea decurge normal, Vorobjovas ar trebui să revină la antrenamente într-o lună de zile, așa că ar putea rata startul pregătirilor estivale, de pe 14 iunie.

O altfel de vacanță, mai scurtă, vor avea alți doi utiști, dar în cazul lor e vorba despre o revenire mai repede în „iarbă”. Mijlocașul David Miculescu a fost convocat la reprezentativa Under 23 a României va efectua un stagiu în Spania, la Marbella, începând cu 31 mai. Vorbim despre un turneu preolimpic, sub comanda lui Nicolae Dică. Apoi, portarul Florin Iacob a fost chemat pentru amicalele primei reprezentative, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough).

0
0

Articolul Vorobjovas a intrat în cârje în vacanță, lituanianul ar putea rata și debutul pregătirilor estivale apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*