Votează Golul Anului 2020 în Peluza Tricoloră!

De azi și până în ajunul Crăciunului vom alege, pe www.peluzatricolora.ro, împreună cu suporterii tricolori, cel mai frumos gol înscris de echipele naționale în 2020.

A fost un an neobișnuit în care, din cauza pandemiei, au fost anulate meciuri ale naționalelor de juniori, în care nu s-au putut disputa toate partidele programate la nivel internațional. Cu toate acestea, am realizat și în 2020 o selecție de opt reușite spectaculoase din care vom alege, prin vot, în faze eliminatorii, Golul Anului!

Vineri, 4 decembrie, începe primul duel din ”sferturi”. Intră pe www.peluzatricolora.ro și alege golul favorit scriind în mesaj textul:

1. Alex Maxim (Austria – România 2-3)
sau
2. Dennis Man (Malta U21 – România U21 0-3)

Acest duel poate fi votat până duminică, 6 decembrie, ora 23:59. Golul cu cele mai multe voturi avansează în semifinale. Următorul duel din ”sferturi” va începe în data de 7 decembrie.

Premiile oferite de tricolori

Competiția aduce cu ea și un concurs pentru toți cei care votează, în oricare fază a competiției, pe www.peluzatricolora.ro! Aceștia vor intra în tragerea la sorți pentru premiile oferite de tricolori: 10 tricouri de joc, 5 bluze de antrenament și 5 baterii externe cu însemnele naționalei. Tragerea la sorți a premiilor va avea loc la începutul anului 2021.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*