VOTEAZĂ poziția a treia pe buletinul de vot!

Duminică, 10 noiembrie, trebuie să mergem cât mai mulți la vot pentru a desemna viitorul președinte care va conduce România pentru următorii 5 ani. Decizia este importantă, dar deloc grea. Vrem cu toții o schimbare. Pentru a schimba lucrurile în România nu putem vota cu ceea ce am avut.

Țara are nevoie de un suflu nou, de un președinte cu o altă viziune. Dan Barna este acel președinte. Un vot pentru Dan Barna scoate PSD din cursa pentru turul doi. Ar fi pentru prima dată în istoria post-decembristă. Putem rescrie istoria împreună. La alegerile europarlamentare ați dus Alianța USR Plus pe primul loc în Baia Mare și pe locul doi la nivelul județului. Aveți din nou această putere.

De ce trebuie votat Dan Barna? Are CURAJUL necesar să schimbe modul în care a fost condusă această țară. Are FORȚA și ENERGIA de a se bate cu un sistem de corupție care a făcut mult rău României. Are VOINȚA de a continua drumul european al țării. Votează și tu cu președintele României de mâine!

VOTAȚI Dan Barna, POZIȚIA A TREIA pe buletinul de vot!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale „Alianta 2020 USR PLUS”) si realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*