VOTUL e puterea pe care o aveți pentru a schimba lucrurile! Toți pentru Lugojul nostru!

Fie că ne place sau nu, trăim vremuri tulburi, în care prea puțini politicieni reușesc să își facă datoria față de cei care i-au ales. Majoritatea dintre ei vă spun că și-au făcut treaba, uitând că de fapt ar fi trebuit să își facă datoria.

Alții, care au ajuns vioara întâi într-o orchestră, trăiesc cu impresia că sunt în stare să compună o simfonie. Am preferat întotdeauna să fiu un om care ajută cu tot ce poate, făcând lucruri simple pentru oameni simpli, fiindcă cele mai mărunte fapte valorează mai mult decât cele mai mărețe intenții! Nu se vor întâmpla minuni peste noapte, fiindcă nimeni nu poate face totul dintr-o dată, dar cu siguranță voi continua să vă ajut, să vă ascult și să mă implic în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați. Așa am făcut întotdeauna și așa voi face și de acum înainte, fiindcă prefer să respect chipul pe care îl văd în oglindă, decât pe cel lăudat în ziare sau la televizor.

Doar prin experiența și ideile fiecăruia dintre noi putem găsi cele mai corecte soluții pentru binele comunității noastre. De astfel de oameni are nevoie Lugojul, nu de oameni care nu își pot ține promisiunile făcute și promit în continuare doar pentru a vă fura votul. Important este să nu renunțați la a merge la vot, fiindcă cel mai adesea oamenii renunță la puterea lor crezând că nu o au.

VOTUL e puterea pe care o aveți pentru a schimba lucrurile, fiindcă și politicienii iau tot timpul decizii care vă afectează, deși puțini dintre ei mai citesc vreo lege înainte de a decide sau de a deschide gura să vorbească, iar dintre cei care citesc sunt tot mai puțini care înțeleg. Pe 27 septembrie puteți lua dumneavoastră decizia care să îi afecteze pe politicieni și fiecare dintre aceștia să pri­meas­că ceea ce merită.

În politică nu contează nici barca în care ești și nici cât de mare e valul pe care te afli, fiindcă mai întâi de toate trebuie să înveți cum se vâslește și mai apoi cum se ține de cârmă.

Lugojul are nevoie de oa­meni dedicaţi şi responsabili, care sunt dispuşi necondiţionat să lucreze împreună pentru bi­nele tuturor cetăţenilor, oameni care sunt capabili să vadă şi să înţeleagă problemele cu care se confruntă oraşul nostru şi noi cetăţenii, dar mai ales care ştiu să găsească şi să implementeze soluţii pentru rezolvarea pro­ble­me­lor cu care ne confruntăm cu toţii, indiferent de statut sau po­ziţie socială. Eu sunt unul dintre aceşti oameni şi am demonstrat acest lucru în ultimii patru ani, în calitate de consilier local, iar împreună cu echipa PMP Lugoj îmi doresc să pot continua pe acest drum şi în următorii patru ani ca Primar.

Astfel, vom asi­gu­ra finanţarea integrală a cos­­tu­rilor pentru educaţia co­pii­l­or şi asigurarea finanţării de la bugetul local a programului “After School”, iar “fondul cla­sei” va deveni istorie, fiindcă vom face demersurile necesare pentru finanţarea cores­pun­ză­toare a procesului de învăţământ în toate şcolile şi grădiniţele din oraş, pentru asigurarea de re­chi­zite şi produse de igienă pe care tot părinţii sunt nevoiţi să le cumpere.

Vă asigurăm că transportul va rămâne gratuit şi va fi unul permanent în condiţii civilizate şi de siguranţă a tuturor copiilor, în drumul lor spre şcoală sau către domiciliu, indiferent în ce cartier al Lugojului locuiesc sau la ce şcoală din oraş învaţă. Primarul nu trebuie să mai numească directorii de şcoli şi grădiniţe, iar intervenţiile din zona politică şi nu numai trebuie să înceteze. Ocuparea acestor funcţii trebuie să fie rezultatul dorinţei, dar şi competenței co­lec­tivului profesoral şi al Consiliului de Administraţie al fiecărei instituţii de învăţământ.

În acelaşi timp, vom finaliza şi lucrările la reţeaua de apă şi de canalizare a Lugojului, pentru ca aceasta să poată face faţă solici­tărilor, iar presiunea la robinete să nu mai fie o problemă pentru nicio familie din Lugoj. Toto­dată, vom asigura finanţarea nece­sară pentru realizarea bran­şamentelor la nouă reţea de apă pentru toate scările de bloc şi toate casele şi vom anula înca­sarea taxei pentru apă meteorică (apa de ploaie), taxă care umflă ilegal facturile tuturor lugoje­nilor.
Vom asigura sprijinul logistic pentru ridicarea tuturor deşeurilor vegetale, atât pentru cetăţenii care locuiesc la bloc, dar şi pentru cei care locuiesc la case și vom reabilita şi mo­derniza toate staţiile de autobuz. Totodată, vom asigura finanţarea pentru salubrizarea tuturor cartierelor, fiindcă un program de curăţenie pentru oraş, parcuri, străzi cu case şi cartiere de blocuri înseamnă şi măturatul, aspiratul şi spălatul străzilor, curăţarea parcurilor şi igieni­zarea locurilor de joacă pentru copii, după un program care să fie respectat şi verificat. Toate acestea se vor realiza cu ajutorul unor echipamente mo­der­ne şi utilaje necesare salu­brizării a oraşului, de la aspira­toare stra­dale, până la echi­pamente mo­derne şi efic­iente pentru spălatul străzilor şi aleilor sau deszăpezirea acestora şi utilaje pentru adunatul frun­ze­lor, ridicatul şi transportul de­şeurilor vegetale şi mu­ni­ci­pale. Vom rezolva și problema câinilor fără stăpân, care vor fi strânşi de pe străzi şi vor fi îngrijiţi şi trataţi corespunzător în Adăpostul Primăriei.

Vom face demersurile ne­ce­sare pentru reabilitarea tuturor sistemelor de semaforizare şi iluminarea trecerilor de pietoni cu echipamente cu led, realizarea unor treceri de pietoni pentru persoanele cu dizabilități, în special a nevăzătorilor, pentru evitarea accidentelor care au loc în aceste locuri, precum şi pentru înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat public din Lugoj cu lămpi moderne cu led, fiindcă în condiţiile actuale cu toţii suntem nevoiţi să aşteptăm luni de zile pentru schimbarea unui bec ars. Vom asigura și sumele necesare pentru amplasarea în fiecare parc din Municipiul Lugoj a coşurilor speciale pentru ani­male de companie şi ame­na­jarea locurilor destinate ani­malelor de companie, denumite canisite, pentru a se evita deplasarea acestora la locurile de joacă pentru copii. Vom relua lucrările la cele 48 de apartamente din Blocul MApN şi vom asigura finanţarea pentru sistematizarea traficului rutier pe sensuri unice în zonele reziden­ţiale şi crearea de piste de biciclete şi extinderea acestora către zonele industriale şi cele de agrement de pe rază Munici­piului Lugoj, precum şi pentru reabilitarea şi asfaltarea tuturor străzilor şi trotuarelor din Lugoj care au mai rămas de asfaltat. Totodată vom face de­mersurile necesare pentru achi­ziţionarea unor toalete pu­blice moderne, adaptate şi per­soanelor cu dizabilităţi şi amplasarea acestora în special în parcuri, dar şi în alte zone de interes public.
Cu votul dumneavostră din 27 septembrie, pentru candidatura mea la funcţia de Primar şi pentru cea de consilier local, împreună cu echipa for­mată din colegii mei din Partidul Mişcarea Populară Lugoj (PMP), voi reuşi să fac toate aceste lucruri și multe altele pentru dumneavoastră!
Votaţi Liviu Brindusoni – PRIMAR şi echipa PMP la CONSILIUL LOCAL, poziţia 3 pe buletinul de vot! E vremea schimbării şi e timpul să ne implicăm cu toţii pentru a decide împreună ce facem cu viitorul nostru, al copiilor şi nepoţilor noştri! Toţi pentru Lugojul nostru!

Comandat de PMP Timiș,
publicat de SC Redeșteptarea Press Lugoj SRL,
cod mandatar 21200020

Articolul VOTUL e puterea pe care o aveți pentru a schimba lucrurile! Toți pentru Lugojul nostru! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*