Vremea se schimbă RADICAL! Anunț de ULTIMA ORĂ

Vremea se schimbă RADICAL! Anunț de ULTIMA ORĂ

În ultima perioadă, vremea a fost foarte capricioasă. Temperaturile ridicate, de peste 30 de grade au fost înlocuite cu cele care au depășit ușor 25 de grade și de avertizările de cod galben și portocaliu de vreme rea.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Cu toate acestea, ANM anunță creșteri de temperatură de zilele acestea. Pe 3 octombrie, vremea va fi călduroasă, iar românii vor avea parte de un weekend plăcut.

Vremea 3 octombrie

Meteorologii au anunțat că prima parte a lunii octombrie va fi caracterizată de temperaturi în creștere, după o răcire semnificativă în ultimele zile, marcată de avertizări de cod galben și portocaliu de vreme rea, furtuni și ploi. Deși precipitațiile au fost normale în această perioadă, se pare că vor deveni excedentare în majoritatea regiunilor din țară.

Deși temperaturile vor fi ceva mai mici decât în luna septembrie, când erau asemănătoare cu cele din lunile de vară, vremea tot va fi călduroasă și termometrele vor indica valori destul de ridicate pentru această perioadă, în special din 3 octombrie. Vântul va sufla mai slab și nu vor mai avea loc furtuni. Nopțile vor fi ceva mai reci, la fel și diminețile.

În București, maxima zilei va fi de 24 de grade, iar vântul va bate slab, cu doar 9 km/h. Ploile nu vor apărea pe parcursul acestei zile. Media din timpul nopții va fi de 10 grade C, iar cerul va fi senin.

Temperatura maximă absolută a acestei luni în România este de 39 de grade Celsius şi s-a înregistrat în ziua de 3 octombrie 1952, la Armăşeşti (jud. Ialomiţa).sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*