Vukcevic a venit de pe bancă cu primul său assist pentru UTA: „Meci foarte bun, nimeni nu va lua puncte prea ușor cu acești fani uimitori alături de noi”

Trei au fost schimbările pe care Laszlo Balint le-a făcut cu Craiova în „11”-le care a pierdut în urma unei prestații modeste la Botoșani. Este vorba despre fundașii laterali și atacantul de careu, Hora meritându-și postul după reușita frumoasă din Moldova.

Revenind la cele două benzi, lituanianul Baravykas a dus bine meciul pe stânga de la început până la final, fiind obișnuit, pare-se, cu un rol ceva mai defensiv decât rusul Shlyakov. Și dincolo Tomozei s-a descurcat destul de bine până în minutul 68, când a fost nevoit să iasă din pricina problemelor musculare. În locul său a intrat Marko Vukcevic, titular și integralist în precedentele patru confruntări din debutul sezonului.

Două minute mai târziu, muntenegreanul avea să centreze perfect pentru Antal, un alt fotbalist venit de pe bancă aseară. „Capul” acestuia din urmă l-a bătut pe Pigliacelli, balonul atingând și transversala înainte de a intra în poartă. „Am făcut un meci foarte bun împotriva Craiovei, care este o echipă puternică. Dar aici, cu acești fani extraordinari care fac o atmosferă uimitoare, nimeni nu va lua puncte prea ușor. Este o seară fantastică, sărbătorim alături de acești suporteri extraordinari, care au făcut aceeași atmosferă și acum două săptămâni la meciul cu FCSB, dar acum am și câștigat și suntem foarte fericiți”, a punctat la final fundașul de bandă dreapta din circuitul naționalei Muntenegrului.

Vukcevic susține că nu a fost afectat de faptul că a rămas în premieră printre rezervele utiste în meciul cu CS U Craiova. „Am discutat cu o zi înainte cu Mister, a fost decizia dânsului să stau pe bancă și nu a fost nicio problemă. Suntem jucători profesioniști, e normal să fie alternanță, azi joc titular, meciul viitor poate intru de pe bancă, este același lucru pentru mine. Sigur că sunt mai fericit atunci când sunt titular, dar voi da tot ceea ce pot când intru pe teren, indiferent în ce minut al meciului se întâmplă acest lucru. Astăzi, am venit de pe bancă,  eu zic că mi-am făcut treaba. L-am și servit pe Liviu care a și marcat. Sunt foarte bucuros pentru primul meu assist la UTA”, a adăugat apărătorul lateral de 28 de ani.

În fine, Marko a recunoscut că centrarea nu i s-a adresat neapărat lui Liviu. „Am simțit că pot să urc și l-am văzut pe Liviu acolo, dar mai era și Filip (n.a. Dangubic) acolo, putea să reua și el spre poartă. Nu mai contează acum, mi-a ieșit o centrare bună, iar Antal a reușit o lovitură de cap excelentă și a marcat un gol senzațional”, a încheiat Vukcevic.

0
0

Articolul Vukcevic a venit de pe bancă cu primul său assist pentru UTA: „Meci foarte bun, nimeni nu va lua puncte prea ușor cu acești fani uimitori alături de noi” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*